Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Οκτωβρίου 2010

Δεν ασχολούνται…

Η φημολογία που θέλει τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για διάφορους παίκτες, ολοένα και εντείνεται. Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα για το «τριφύλλι». Από τον Ροναλντίνιο, τον Ντουγκλάο, τον Ούγκο Βιάνα, μέχρι τον Σανκαρέ του Ολυμπιακού Βόλου.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα περισσότερα απ’ αυτά τα σενάρια (αν όχι όλα) προέρχονται από διάφορους μάνατζερ οι οποίοι θα ήθελαν να εμπλέξουν το όνομα του «τριφυλλιού» σε υποθέσεις που αφορούν τους πελάτες τους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το «τριφύλλι» θα μείνει άπραγο τον Γενάρη. Όμως, είναι δίχως άλλο πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς με ονόματα για τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους «πράσινους».

Με τα τωρινά δεδομένα, το πιθανότερο είναι τον χειμώνα να γίνει κίνηση για κεντρικό χαφ, που να μπορεί να βοηθά ανασταλτικά και δημιουργικά. Αυτό που έχουμε συνηθίσει να λέμε 8άρι δηλαδή. Όσο για την άμυνα, δύσκολα θα προχωρήσει κάτι μια και στο «τριφύλλι» θέλουν να στηρίξουν τον Μπουμσόνγκ και να του δώσουν την ευκαιρία να δείξει την αξία του.

Αν φυσικά στο διάστημα που ακολουθεί ο Γάλλος παρουσιάζει την εικόνα των πρώτων του αγώνων, τότε όλα μπορεί να αλλάξουν. Γι’ αυτό και στο «πράσινο» στρατόπεδο δεν ασχολούνται με τις διάφορες φήμες που βγαίνουν (κυρίως από το εξωτερικό). Υπάρχει χρόνος για να βρεθεί ο… εκλεκτός ή οι εκλεκτοί που πιθανόν να απασχολήσουν την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μέχρι τότε όμως, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη.
10bet