Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Οκτωβρίου 2010

Στην αποστολή ο Μαυρίας!

Ο Χάρης Μαυρίας… έβγαλε μάτια στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Ο μόλις 16 ετών δεξιός χαφ εξτρέμ του «τριφυλλιού» (γεννημένος το 1994) έδειξε στα φιλικά των «πράσινων» πως διαθέτει τεράστιο ταλέντο και συγχρόνως ποδοσφαιρικό θράσος.
Έχει ήδη υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2013 και προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Δεδομένων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Νίκος Νιόπλιας, λοιπόν, θα τον δούμε στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός είχε τετ α τετ με τον 16χρονο, προκειμένου να τον προετοιμάσει ψυχολογικά. Κι αν όλα κυλήσουν ομαλά, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε ο Νιόπλιας τον… πιστεύει πολύ, μια και είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι αυτός ο μικρός θα αφήσει εποχή!

Αγώνας δρόμου για τρεις

Στο μέτωπο των τραυματιών τώρα, Λέτο, Γκοβού και Νίνης δεδομένα δεν υπολογίζονται για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ. Όμως, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα τους έχει ο Νίκος Νιόπλιας στην αναμέτρηση με την Ρούμπιν Καζάν που είναι χωρίς αύριο για τους «πράσινους».

Το ιατρικό τιμ έχει ήδη ξεκινήσει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβουν οι Λέτο και Γκοβού την αναμέτρηση με τους Ρώσους, που θα κρίνει την τύχη των πρωταθλητών στον όμιλο του Champions League. Όσο για τον Νίνη, παρότι αρχικά αναμενόταν να μην προλάβει, έδειξε να είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι περίμενε το ιατρικό τιμ και ίσως είναι σε θέση να παίξει με την Ρούμπιν.

10bet