Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Οκτωβρίου 2010

«Ο αγώνας δικαιώθηκε»

Με αρκετή δόση χιούμορ και μπόλικη ειρωνία αντιμετώπισαν στον Παναθηναϊκό την κατάληξη της υπόθεσης με την ποινή του Ολυμπιακού η οποία μειώθηκε από τις 9 στις 6 αγωνιστικές.
Οι «πράσινοι» αισθάνονται... δικαιωμένοι από την άποψη ότι είχαν προβλέψει τη συγκεκριμένη κατάληξη όταν ανακοινώθηκε η αρχική ποινή των 9 αγωνιστικών. Την ίδια στιγμή που τόσο η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ όσο και ο περισσότερος κόσμος εκτιμούσε ως «εξοντωτική» την ποινή, κύκλοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έσπευδαν να υπενθυμίσουν ότι ο 4ος τελικός είχε διακοπεί και η πρόβλεψη του κανονισμού ήταν για αφαίρεση δύο βαθμών από το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και όχι για επιβολή αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών!

Οι «πράσινοι» εκτιμούσαν αλλά κι εξακολουθούν να εκτιμούν ότι δημιουργείται ένα άσχημο δεδικασμένο. «Χτυπάτε άφοβα» σχολίαζαν κύκλοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που πρόσθεταν με χιούμορ: «Ο αγώνας του Ολυμπιακού δικαιώθηκε...».

Πέραν τούτων από το περιβάλλον της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν διάφορα... ανέκδοτα με αφορμή τα όσα λέγονταν περί «δικαίωσης του Ολυμπιακού από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά» και μάλιστα αναφερόταν το εξής: «Στο τέλος θα μας πουν ότι κακώς κάναμε και κατεβήκαμε στο Φάληρο για να παίξουμε»!
Η ζωή συνεχίζεται πάντως... Κι αυτό πόυ τόσο καιρό επεσήμαναν τα στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με το... εξοντωτικό της ποινής του Ολυμπιακού, αποδείχθηκε πραγματικότητα.
10bet