Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Σεπτεμβρίου 2010

Tην Πέμπτη στην Παιανία ο Πατέρας

Ουσιαστικά η προετοιμασία για το ματς με τον Άρη θα ξεκινήσει την Πέμπτη και οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα δεχτούν την επίσκεψη του Νικόλα Πατέρα που επί της ουσίας έχει επιστρέψει από σήμερα στην προεδρία του συλλόγου.

Φυσικά είναι συνηθισμένοι από τις επισκέψεις του προέδρου παραμονές των ματς καθώς αυτό συνέβαινε και πέρυσι, ωστόσο λόγω της επιστροφής του και των σχέσεων που έχει μαζί τους, το κλίμα αναμένεται ιδιαίτερα θερμό, έως και… πανηγυρικό. Οι παίκτες συζητούσαν τις εξελίξεις στην προπόνηση της Τετάρτης και ήταν χαρούμενοι με την επιστροφή του τέως αλλά και πλέον νυν προέδρου, άσχετα αν τυπικά το θέμα πρέπει να περάσει και μέσα από το Δ.Σ.


Την Πέμπτη, ο Νικόλας Πατέρας θα ενημερωθεί από τον Δημήτρη Γόντικα για διάφορα λειτουργικά ζητήματα ενώ οριστικοποιήθηκε και η επιστροφή του Κώστα Αντωνίου από το πόστο του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ. Ο νέος πρόεδρος θα έχει συζητήσεις και με τους Νιόπλια, Φρέιτας για αγωνιστικά θέματα, ενώ με τον Πορτογάλο θα πρέπει να ξεκαθαριστεί και το θέμα των αρμοδιοτήτων του μετά την επιστροφή Αντωνίου.