Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Σεπτεμβρίου 2010

«Να προχωρήσουμε μαζί»

Ο Νικόλας Πατέρας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις τις Παιανίας και κατά την έξοδο του έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου, τονίζοντας ότι πρέπει να εκλείψει η εσωστρέφεια των περασμένων ετών.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νικόλας Πατέρας:

«Για να μην ξαναλέμε τα ίδια με χθες, ήρθα για να μιλήσω με το προπονητικό τιμ και τους παίκτες, ενώ νωρίτερα είχα συνάντηση με τους Φρέιτας, Γόντικα και Αντωνίου που μου εξήγησαν το πλάνο της ομάδας.

Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Ήρθα και για λόγους εμψύχωσης, καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε δυναμικό ξεκίνημα όπως πέρυσι».
«Είναι πολύ σημαντικό πως καταφέραμε να λύσουμε τις διαφορές μας με τον Γιάννη Βραδινογιαννη και εύχομαι να γίνει το ίδιο και με τον κύριο Γιαννακόπουλο. Ελπίζω στο μέλλον να μη γίνουν τα ίδια σφάλματα με πέρυσι. Πρέπει να εκλείψει η εσωστρέφεια και να προχωρήσουμε όλοι μαζί».

Σε ερώτηση για την στήριξη του κόσμου στο πρόσωπο του ο Ν. Πατέρας συμπλήρωσε:

«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και πιστεύω πως θα κάνουμε ανάλογη και καλύτερη χρονιά από πέρυσι. Θέλω να ευχαριστήσω τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Είναι πάντα και εκεί και στηρίζει και ελπίζω να ανταποδώσω.

Η συμφωνία που δώσαμε ήταν για το καλό της ομάδας. Όλοι μαζί κάνουμε μια προσπάθεια. Αναφορικά με τον κύριο Γιαννακόπουλο, δόθηκε η υπόσχεση για απόλυτη στήριξη, αν ο κ. Γιαννακόπουλος μας στηρίξει θα είναι καλό, αν όχι, δικό του θέμα».