Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Σεπτεμβρίου 2010

Διαρροές με νόημα…

«Αστραψε και βρόντηξε», «Από Νίκος –Νικόλας» «Αγριο ντού» κι άλλα στους τίτλους των εφημερίδων, μια ημέρα μετά την ομιλία του Νιόπλια στους παίκτες.


Ομιλία της οποίας αν κάτι έχασαν οι παίκτες στη διάρκειά της, θα το συμπλήρωσαν σίγουρα στις εφημερίδες! Θα το εμπέδωσαν κιόλας γιατί με τέτοια… HD ανάλυση του θέματος , θα πρέπει να λύθηκε και η παραμικρή απορία τους. Για όσους ήταν αφηρημένοι, δεν τους ενδιέφερε ή δεν τους συνέφερε να αφομοιώσουν, τον πύρινο λόγο του προπονητή, φρόντισαν άλλοι για αυτούς.



Αλλωστε, από τη λήξη κιόλας του αγώνα με την Καβάλα, φάνηκε που θα εστιάσει όλες αυτές τις μέρες το επικοινωνιακό κομμάτι της ομάδας: Στη στήριξη του προπονητή.
Στήριξη που ξεκίνησε με το πόσο εκτός τόπου και χρόνου ήταν στη Καβάλα ο Μπουμσόγνκ (που όντως ήταν, ουδείς αντιλέγει για αυτό), συνεχίστηκε με την αλλαγή γυμναστή με τον Εμπεν να προπονεί τους παίκτες, πριν καν ανακοινωθεί επίσημα η λύση της συνεργασίας με τον Αντώνη Κέζο, σειρά πήρε το μέγα θέμα με τα 5 πρόσθετα κιλά του Σιμάο και η προσπάθεια κορυφώθηκε με την επίδειξη πυγμής από τον προπονητή η οποία βέβαια δημοσιοποιήθηκε με πάσα λεπτομέρεια.



Καλά έκαναν και ο προπονητής και νωρίτερα Αντωνίου και ο Πατέρας και έκραξαν. Πρέπει να κράξουν για να βγουν κάποιοι από βαθύ ύπνο! Αλλά αυτή η ελληνική… πρωτοτυπία να «διαρρέουν» (μοιράζονται;) με πάσα λεπτομέρεια οι διάλογοι στα αποδυτήρια, οι ομιλίες προπονητών, τα μπινελίκια μεταξύ παικτών, σίγουρα αποσκοπεί κάπου. Οι απανωτές «διαρροές» της εβδομάδας από το, άλλοτε άβατο της Παιανίας, σίγουρα έστρεψαν αλλού το ενδιαφέρον αφήνοντας στην άκρη την προπονητολογία… Προσωρινά τουλάχιστον.



**Σε περιόδους, τέτοιας ευκολίας στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, δεν μπορώ να μη φέρω στη μνήμη μου τη «χρυσή εποχή» Αγγελου Αναστασιάδη! Εκτός από την περιφρόνησή του σε ό,τι ξένο κυκλοφορούσε τότε στην Παιανία και το περίφημο «δεν μπορούν τα παλικάρια», ιστορική έχει μείνει και η απομόνωση των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού. Για να βρεις στοιχεία και να γράψεις ένα αξιοπρεπές (από πλευράς πληρότητας) ρεπορτάζ έπρεπε να φτύσεις αίμα ….
10bet