Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Σεπτεμβρίου 2010

Αποχαιρετούν το Ζλάτιμπορ

Η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (24/9) θα είναι η τελευταία για τους παίκτες του Παναθηναϊκού επί εδάφους Ζλάτιμπορ. Το πρωί του Σαββάτου (25/9) η αποστολή του Παναθηναϊκού θα πάρει το δρόμο για την πόλη Κραγκούγεβατς (απέχει περίπου 2,5 ώρες οδικώς από το Ζλάτιμπορ) προκειμένου λίγες ώρες αργότερα να αντιμετωπίσει, στο τρίτο φιλικό τεστ επί σέρβικου εδάφους, τη Ραντνίτσκι.


Η αποστολή δεν θα επιστρέψει στο Ζλάτιμπορ μετά το τέλος του φιλικού και θα παραμείνει στη Κραγκούγεβατς ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψουν οι «πράσινοι» στο Βελιγράδι καθώς τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσουν τη Ζέλεζνικ στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό τεστ επί εδάφους Σερβίας.

Την Τρίτη το πρωί η ομάδα θα βρεθεί στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» του Βελιγραδίου προκειμένου να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην Αθήνα. Τα επόμενα φιλικά τεστ του Παναθηναϊκού έχουν προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο, πρώτα στη Μόσχα και στη συνέχεια στη Ρόδο.

Πέραν τούτων οι "πράσινοι" ακολούθησαν πρόγραμμα διπλής προπόνησης το πρωί της Παρασκευής (24/9) με βάρη και στίβο ενώ για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί τακτική στο κλειστό του Ζλάτιμπορ.

Σε ό,τι αφορά στο τελευταίο φιλικό τεστ με την Ούζιτσε, το τεχνικό τιμ του «τριφυλλιού» γνωρίζει καλά ότι η δυναμικότητα του αντιπάλου είναι τέτοια ώστε δεν ενδείκνυται για συμπεράσματα, αλλά υπάρχει ικανοποίηση για τη διάθεση των παικτών της ομάδας καθώς επίσης και για τον επαγγελματικό, σοβαρό και πειθαρχημένο τρόπο με τον οποίο «προσέγγισαν» την αναμέτρηση. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αποδώσουν σωστά οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Δημήτρη Ιτούδη να δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά των «πράσινων».
10bet