Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Σεπτεμβρίου 2010

Γεμάτος σε κέντρο και επίθεση για το «διπλό»!

Μετά από διακοπή μιας εβδομάδας λόγω των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός ρίχνεται και πάλι σήμερα στη μάχη του πρωταθλήματος, αναζητώντας την πρώτη του νίκη. Η αποστολή μόνο εύκολη δεν είναι στην έδρα του Άρη, αλλά όλοι στο «τριφύλλι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να επιστρέψουν στην Αθήνα με το διπλό.



Και αυτό ζήτησε και ο Νίκος Νιόπλιας στις συνομιλίες που είχε με τους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της Παρασκευής, τονίζοντάς τους πολλές φορές την κρισιμότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης.


Σε ότι έχει να κάνει με το σχέδιο που έχει καταστρώσει ο 45χρονος τεχνικός για να έρθει αυτή η πολυπόθητη νίκη, φρόντισε να το κρατήσει καλά κρυμμένο μέσα στην εβδομάδα. Ωστόσο, το έχει συζητήσει με τους παίκτες του και από ότι φαίνεται έχει σκοπό να δώσει μεγάλο βάρος στη μεσαία γραμμή, αφού εκεί θεωρεί πως θα κριθεί σε ένα μεγάλο βαθμό η αποψινή μάχη.


Για αυτό το λόγο προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει την τριπλέτα των Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κώστα Κατσουράνη στα χαφ, με τους Σωτήρη Νίνη και Λουίς Γκαρσία να διεκδικούν πάντως τη θέση του τελευταίου της συγκεκριμένης τριάδας σε ένα άκρως πιο επιθετικό σχήμα.


Αριστερά ο Βύντρα, επιστρέφει ο Σισέ!



Από εκεί και πέρα, λόγω των απουσιών στα άκρα της άμυνας (Σεϊταρίδης και Σπυρόπουλος) ο Λουκάς Βύντρα είναι αυτός που πιθανότατα θα ξεκινήσει αριστερά, με τον Στέργο Μαρίνο να παίζει από την αρχή στα δεξιά. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Μπουμσόνγκ και Καντέ, ενώ στο τέρμα ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Τέλος στην επίθεση, επιστρέφει μετά την απουσία του με την Ξάνθη ο διψασμένος για γκολ Τζιμπρίλ Σισέ, έχοντας δίπλα του τους Σίντνεϊ Γκοβού και Σεμπάστιαν Λέτο.