Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρίς ανάσα…

Η φυσική κατάσταση των παικτών του Παναθηναϊκού είναι στην ημερήσια διάταξη του ρεπορτάζ της ομάδας. Εξάλλου, οι άνθρωποι της ομάδας διέγνωσαν ότι αυτό ήταν το πρόβλημα για τις κακές εμφανίσεις, κάτι που ισχυροποιήθηκε ακόμα περισσότερο μετά την απομάκρυνση του Αντώνη Κέζου και την έλευση του Λόρενς Έμπεν στην Παιανία.
Ο Ολλανδός γυμναστής προσπαθεί να φέρει την φυσική κατάσταση των πρασίνων στα επιθυμητά επίπεδα, κάτι όμως που για την ώρα δεν φαίνεται καθόλου εύκολο. Οι πρώτες μετρήσεις που έφτασαν στα χέρια του Λόρενς Έμπεν, δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικές και αυτό γιατί ο Ολλανδός διαπίστωσε ότι οι αντοχές των παικτών του Παναθηναϊκού, βρίσκονται σε πολύ οριακά επίπεδα.


Οι roulalades προσπαθώντας να βρουν την εξήγηση στο κακό, έψαξαν, βρήκαν και διαπίστωσαν ότι 10 παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχουν φανέλα βασικού, δίνουν ασταμάτητα αγώνες από την περασμένη σαιζόν. Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο και Καραγκούνης, έχουν δώσει πάνω από 50 ματς την προηγούμενη χρονιά, ενώ ο μόνος που την γλίτωσε είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος όμως υπέφερε από τραυματισμούς.


Έχουμε και λέμε αναλυτικά


Κ. Κατσουράνης: Πέρσι είχε 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 9 στην Ευρώπη και 5 στο Κύπελλο. Με την Εθνική ομάδα έπαιξε και στα 3 ματς στο Μουντιάλ, ενώ έδωσε και 5 στα προκριματικά. Φέτος, μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 6 ματς, 4 με τον ΠΑΟ και 2 με την Εθνική. Σύνολο 56 αγώνες.


Ζιλμπέρτο Σίλβα: Φορτωμένη χρονιά που πέρασε και για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος άσσος αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό σε 36 ματς και σε 5 με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ, όπως επίσης και σε 3 παιχνίδια των προκριματικών. Ο Ζιλμπέρτο όμως είχε ένα αρκετά φορτωμένο καλοκαίρι και το 2009, όπου είχε παίξει 5 ματς στο Κονφεντερέσιον Καπ με την φανέλα της Βραζιλίας. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 2 παιχνίδια πρωταθλήματος και 1 στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σύνολο 52 αγώνες.


Γ. Καραγκούνης: Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει 38 ματς με τους πράσινους και 3 με την εθνική μας ομάδα στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, επίσης έπαιξε άλλα 6 ματς στα προκριματικά του Μουντιάλ. Επίσης, ο «τυπάρας» έχει 2 παιχνίδια πρωταθλήματος φέτος, 1 στο Τσάμπιονς Λιγκ και 2 με την Εθνική. Ο αρχηγός βέβαια δεν καταλαβαίνει από κούραση, αφού γεννήθηκε με μια μπάλα στα πόδια. Σύνολο 52 αγώνες.


Σ. Νίνης: Ο Νίνης από την αρχή της χρονιάς παραπονιέται ότι αισθάνεται βαριά τα πόδια του. Ο νεαρός άσσος πέρσι αγωνίστηκε σε 41 παιχνίδια του Παναθηναϊκού.26 για το πρωτάθλημα, 10 στην Ευρώπη και 5 στο Κύπελλο, επίσης έπαιξε 2 ματς στο Μουντιάλ και 1 στα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης. Φέτος, ο Νίνης έχει αγωνιστεί σε 3 παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, 1 στο Τσάμπιονς Λιγκ και 1 με την εθνική. Συνολικά 49 αγώνες.


Λ. Βύντρα: Αγωνίστηκε πέρσι σε 38 ματς τού Παναθηναϊκού. 24 στο πρωτάθλημα, 9 στην Ευρώπη και 5 στο Κύπελλο. Ο Βύντρα έπαιξε ακόμα σε 3 ματς στο Μουντιάλ και σε 3 στα προκριματικά. Από την αρχή της χρονιάς έχει αγωνιστεί σε 2 ματς στο πρωτάθλημα και σε 1 στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, έχει παίξει και ένα ματς με την εθνική. Συνολικά 48 αγώνες.


Α. Τζόρβας: Πέρσι δεν ξεκίνησε βασικός, αλλά στην συνέχεια κέρδισε την θέση του στις αρχικές επιλογές του Νίκου Νιόπλια. Ο Έλληνας πορτιέρο έπαιξε συνολικά σε 26 αγώνες πρωταθλήματος, 8 στην Ευρώπη και 3 στο Κύπελλο. Επίσης, 3 ματς στη Νότια Αφρική και άλλα 3 στα προκριματικά του Μουντιάλ. Την τρέχουσα σεζόν έχει 4 παιχνίδια με τους πράσινους. Σύνολο 47 αγώνες.


Τ. Σισέ: Ο Γάλλος επιθετικός ολοκλήρωσε τη σεζόν με 43 παιχνίδια. 28 ματς στο πρωτάθλημα, 8 ματς στην Ευρώπη, 6 ματς στο Κύπελλο και 1 παιχνίδι στο Μουντιάλ. Ο Σισέ αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια, από τα οποία σε ελάχιστα έγινε αλλαγή. Την φετινή σαιζόν έχει 4 αγώνες με τον Παναθηναϊκό. Σύνολο 47 αγώνες.


Σ. Γκοβού: Πολλά ματς και για τον Γκοβού. Ο Γάλλος άσσος έπαιξε σε 22 αγώνες πρωταθλήματος, 1 στο Κύπελλο και 7 στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Λιόν, επίσης αγωνίστηκε σε τρία ματς στο Μουντιάλ και άλλα 3 παιχνίδια στα προκριματικά. Την φετινή σαιζόν, ο Γάλλος επιθετικός έχει αγωνιστεί και στα 4 ματς του Παναθηναϊκού. Συνολικά 40 αγώνες.


Ν. Σπυρόπουλος: Πέρσι ο Νίκος Σπυρόπουλος έπαιξε σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος, 7 Ευρώπης και 1 στο Κύπελλο με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Επίσης, αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι στο Μουντιάλ και σε 5 παιχνίδια των προκριματικών. Φέτος, έχει 1 συμμετοχή στο πρωτάθλημα και 1 με την Εθνική. Συνολικά 37 αγώνες.


Γ. Σεϊταρίδης: Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού πέρσι δεν έκανε καθόλου προετοιμασία, ενώ άργησε χαρακτηριστικά να βρει την φόρμα του, αφού ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς. Αγωνίστηκε σε 8 ματς στο πρωτάθλημα, 2 στην Ευρώπη 2 στο Κύπελλο, 1 στο Μουντιάλ και άλλο 1 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 1 παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά οι συχνοί τραυματισμοί οι οποίοι έχουν ταλαιπωρήσει τον παίκτη τον έχουν φέρει αρκετά πίσω σε επίπεδα φυσικής κατάστασης. Συνολικά 17 αγώνες.
(roulalades)
10bet