Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Σεπτεμβρίου 2010

"7 Δεκεμβρίου να είμαστε στον επόμενο γύρο"

Προβληματισμένος από την άσχημη εμφάνιση του Παναθηναϊκού και την βαριά ήττα με 5-1 από τη Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Νίκος Νιόπλιας μετά το τέλος της αναμέτρησης.




«Δεν ξέρω αν είναι από άλλο πλανήτη, αλλά σίγουρα είναι ένα επίπεδο πάνω από άλλες ομάδες στον κόσμο. Τους πετύχαμε σε καλή μέρα και εμείς δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας, αφού το πρωτάθλημα είχε διακοπή. Ήμασταν ένα κλικ κάτω και σε δύναμη και σε τεχνική και αυτό βοήθησε να φτάσει σε τέτοια επίπεδα. Όταν βρίσκεις τέτοιους αντιπάλους, γίνονται αυτά», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Νιόπλιας.

Αν επηρεάζει η ήττα αυτή την ομάδα, τόνισε: «Ήταν βαριά ήττα, αλλά για εμάς ο στόχος, όπως έχουμε πει πολλές φορές, είναι στις 7 Δεκεμβρίου να είμαστε στον επόμενο γύρο. Δεν είχε σημασία που χάσαμε από τη Μπαρτσελόνα, αρκεί να περάσουμε».

Για τις δυσκολίες του αγώνα, ανέφερε: «Το δύσκολο δεν είναι να τρέχεις και να μαρκάρεις, αλλά να κρατάς τη μπάλα. Και αυτό είναι δύσκολο όταν παίζεις με αυτή την ομάδα και ειδικά όταν δεν είσαι ανέτοιμος».

Για την γρήγορη ισοφάριση και για το αν τους επηρέασε το γκολ που πέτυχαν: «Το γκολ έπρεπε να μας επηρεάσει θετικά όχι αρνητικά. Θα μπορούσαμε να μην δεχθούμε το γκολ από Μέσι. Αν περνούσε λίγο ο χρόνος θα ανέβαινε η αυτοπεποίθησή μας. Δυστυχώς όμως ήρθε το 1-1 γρήγορα».

Για το αν θα άλλαζε κάτι τακτικά: «Δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι τακτικά. Αυτοί έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Αυτοί παίζουν, σε πάνε όπου θέλουν. Αν ήμασταν σε άλλο επίπεδο από παιχνίδια, ίσως να μπορούσαμε να τους κοντράρουμε. Να μπορέσουμε να γυρίσουμε τη μπάλα».

Για την συνέχεια: «Και να χάσεις από τη Μπαρτσελόνα δεν είναι πρόβλημα, το σκορ είναι μεγάλο. Γενικά δεν πρέπει να σε επηρεάζουν οι αγώνες. Η επόμενη ημέρα είναι διαφορετικά. Και καλό αποτέλεσμα να είχαμε το ίδιο θα ήταν. Το ξεπερνάς και κοιτάς το επόμενο παιχνίδι. Αν είναι θετικό αποτέλεσμα, κοιτάς να γίνεις καλύτερος. Αν είναι αρνητικό και έχεις κακή εμφάνιση όπως εμείς, προβληματίζεσαι και κοιτάς να βελτιωθείς».

Για τη νίκη της Κοπεγχάγη κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν, ανέφερε: «Δεν είναι έκπληξη. Σας είχα πει ότι οι τρεις ομάδες είναι ισοδύναμες. Για να βρεθείς στον επόμενο γύρο πρέπει να νικήσεις αυτές τις ομάδες μέσα στην έδρα σου».
10bet