Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Σεπτεμβρίου 2010

Σήμερα η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1


Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το νέο πρωτάθλημα της Α1 με την κλήρωση του 19ου πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 20:00 (ΕΤ1),σε κεντρικό ξενοδοχείο.

">

Η πρεμιέρα, όπως είναι γνωστό, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου. Στην κληρωτίδα θα μπουν και οι έξι ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για τις ημερομηνίες των δύο ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟ μετά το περυσινό επεισοδιακό φινάλε όπου είχε σαν αποτέλεσμα την πρωτόδικη ποινή των Πειραιωτών με 9 αγωνιστικές.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το νέο λογότυπο της διοργανώτριας αρχής και θα πάρουν βραβεία οι κορυφαίοι του πρωταθλήματος 2009-10.

Συγκεκριμένα, θα βραβευθεί ο MVP του πρωταθλήματος 2009-10, Μάικ Μπατίστ, η καλύτερη πεντάδα που αποτελείται από τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Μάικ Μπατίστ, Κώστας Καϊμακόγλου, Ντρου Νίκολας και Τζος Τσίλντρες, ο κορυφαίος προπονητής της περσινής σεζόν Γιώργος Μπαρτζώκαςκαι ο καλύτερος νέος παίκτης Νίκος Παππάς.

Επίσης, θα απονεμηθούν βραβείου ήθους στις ΚΑΕ Κολοσσός ΒΑΠ και Πανελλήνιος, λόγω μη τιμωρίας τους από τον αθλητικό δικαστή. Οι απονομές θα ολοκληρωθούν με τη βράβευση του Παναθηναϊκού ως Πρωταθλητή Ελλάδας και του Ολυμπιακού ως Κυπελλούχου Ελλάδας.

10bet