Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Αυγούστου 2010

Garcia who? From Barcelona? And Liverpool...??


Το νέο απόκτημα του «τριφυλλιού» αποτελεί προσωπική επιλογή του Κάρλος Φρέιτας και ήταν ο παίκτης, ο οποίος εξεταζόταν τις τελευταίες ώρες στην Παιανία.

Ο Καταλανός άσος αναμένεται το Σάββατο στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.
Ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στη Ρασίνγκ Σανταντέρ και υπήρξε συμπαίκτης ενός πρώην «πράσινου» του Νασίφ Μόρις. Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του το έκανε τη σεζόν 2003-04 με την φανέλα της Μπαρτσελόνα για να ακολουθήσει στη συνέχεια η Πρέμιερ Λιγκ και η Λίβερπουλ.
Ο Γκαρσία έμεινε στο «Άνφιλντ» για τρεις σεζόν και υπήρξε μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Μίλαν. Στον Παναθηναϊκό θα ξαναβρεθεί με το Τζιμπρίλ Σισέ με τον οποίο ήταν μαζί στη Λίβερπουλ.
Πολυεργαλείο!
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γκαρσία που έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Μαρτσένα (είχε επαφές με τον Παναθηναϊκό μέσα στο καλοκαίρι), μπορεί να δώσει λύσεις και στο 3 του 4-2-3-1 αλλά και στην κορυφή. Μπορεί να αναπληρώσει πιθανό κενό του Λέτο, του Γκοβού, ενώ μπορεί να αγωνιστεί δίπλα στον Τζιμπρίλ Σισέ, όπως και στην κοινή τους παρουσία στην Λίβερπουλ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!




(sportygossip)