Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Αυγούστου 2010

Τους έκανε να παραμιλάνε!

Για πολύ καιρό φαίνεται πως θα θυμούνται στην Ίντερ το φιλικό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δύο σημαντικά μέλη της διοίκησης των «νερατζούρι» που βρέθηκαν στο Τορόντο και είδαν το ματς, έβγαλαν το καπέλο στο «τριφύλλι» και τα… έχασαν με τον Σεμπάστιαν Λέτο.

Συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ Πιέρο Αουσίλιο και ο τεχνικός διευθυντής Φράνκο Μπράνκα μίλησαν στην εφημερίδα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ» και… παραμιλούσαν με τα όσα είδαν από τον Παναθηναϊκό. Και ειδικά από τον «μάγο» Σεμπάστιαν Λέτο.

«Ο Παναθηναϊκός διαθέτει σούπερ ρόστερ. Ο Λέτο με εντυπωσίασε. Η ποιότητα του Αργεντινού θα αφήσει εποχή. Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι θα επιδιώξουν να τον αποκτήσουν» τόνισε ο κ. Αουσίλιο και συνέχισε:

«Πολύ καλός ήταν και ο Νίνης. Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικά οφέλη. Ο Τζόρβας ήταν εξίσου καλός. Ικανός τερματοφύλακας, σε ιδανική ηλικία. Η ελληνική ομάδα είναι έτοιμη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το τεχνικό επιτελείο την έχει προετοιμάσει άριστα. Μόνο θετικές εντυπώσεις έχω για τον Παναθηναϊκό».

Από την πλευρά του ο Μπράνκα στάθηκε στη συνολική απόδοση του Παναθηναϊκού. «Έχει πολύ καλή ομάδα και έδειξε ότι χτίζει κάτι καλό. Είμαι σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα στο Champions League. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις οι διοικήσεις των δύο ομάδων και μπορεί να συνεργαστούμε στο μέλλον».