Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Αυγούστου 2010

Ικανοποίηση για τους διεθνείς

Μια χαρά τα πηγαίνουν οι διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού στις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκαλούν την ικανοποίηση του τεχνικού επιτελείου του «τριφυλλιού».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης παρακολουθούν τις εμφανίσεις των διεθνών "πράσινων" και συλλέγουν τα στοιχεία τους. Οι εντυπώσεις είναι πέρα για πέρα θετικές και βέβαια το περισσότερο ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στους... λιγότερο έμπειρους παίκτες της ομάδας. Και σ' αυτούς λοιπόν ο βαθμός που έχει μπει στον έλεγχό τους είναι πολύ καλός.

Ο Νικ Καλάθης δείχνει τελείως διαφορετικός- προς το καλύτερο πάντως- συγκριτικά με τις περσινές του εμφανίσεις. Περισσότερο "γνώστης" της πραγματικότητας, με πιο πολλές εμπειρίες αποκαλύπτει μία αποφασιστικότητα στο να αλλάξει επίπεδο τη νέα σεζόν και να προοδεύσει αγωνιστικά. Επίσης ο Ίαν Βουγιούκας, που πέρυσι είχε μία «γεμάτη» σεζόν με τον Πανελλήνιο τόσο στην Α1 όσο και στο Eurocup στις φετινές του εμφανίσεις με τη «μεγάλη» Εθνική ομάδα δείχνει τρομερή προσαρμοστικότητα, ωριμότητα άρα και ικανότητα στο να διεκδικήσει μία θέση για το Μουντομπάσκετ.

Πέραν τούτων υπάρχει η περίπτωση του Μιλένκο Τέπιτς ο οποίος άρχισε πολύ καλά με τη Σερβία στο Istanbul Cup. Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές ο Ομπράντοβιτς ποντάρει πολλά για τη νέα σεζόν τόσο στον Τέπιτς όσο και στον Καλάθη και για το λόγο αυτό δεν είναι «ζεστός» - αυτή τη στιγμή τουλάχιστον- στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παίκτη στην περιφέρεια.

Τέλος οι «πράσινοι» επικοινώνησαν με στελέχη της Εθνικής ομάδας αλλά και με τους ίδιους τους παίκτες (Διαμαντίδη και Καλάθη) προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται μετά τους τραυματισμούς τους στον αγώνα με τη Ρωσία στην Κύπρο.