Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Αυγούστου 2010

Παναθηναϊκός-Μίλαν-Η κριτική των παικτών!

Τζόρβας: Αν κάποιος έλεγε πως σε αγώνα κόντρα στη Μίλαν ο Τζόρβας δεν θα ακουμπούσε μπάλα, θα τον περνούσαν για τρελό. Και όμως ήταν η μεγάλη αλήθεια, καθώς ο διεθνής τερματοφύλακας δεν απειλήθηκε πολλές φορές, ενώ όσες φορές χρειάστηκε αποσόβησε τον κίνδυνο.

Καντέ: Πραγματικά όσο περνάει ο καιρός ο Καντέ γίνεται ολοένα και καλύτερος. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ήταν ανίκητος και αν συνεχίσει έτσι οι «πράσινοι» έχουν κάνει μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή.

Μπουμσόνγκ: Εξαιρετικό ντεμπούτο του Γάλλου κεντρικού αμυντικού. Όσες φορές χρειάστηκε… έφαγε τους αντιπάλους του και έδειξε το πόσο μεγάλος παίκτης είναι.

Σεϊταρίδης: Θετική εμφάνιση και του Σεϊταρίδη, που σιγά σιγά αρχίζει να βρίσκει τον καλό του εαυτό. Έχασες κάποιες μάχες, αλλά όσο περνούσε ο καιρός ανέβαζε την απόδοσή του και έδειξε πως θα δώσει μεγάλη μάχη για την θέση του δεξιού μπακ.

Σπυρόπουλος: Αμυντικά ο Σπυρόπουλος ήταν ανίκητος. Σε σχέση με το ματς με την Ίντερ, θα μπορούσε να ανέβει περισσότερο, αλλά συνολικά η εμφάνισή του ήταν πολύ καλή.

Σιμάο: Το ότι κόβει τα πάντα, είναι γνωστό. Η μεγάλη διαφορά του φετινού Σιμάο είναι πως δεν κάνει λάθη στις μεταβιβάσεις του, κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα χρήσιμο.

Κατσουράνης: Θετικός και ο Κατσουράνης. Ο έτερος αμυντικός μέσος όσο ήταν ξεκούραστος δεν έχανε μάχες και δείχνει να κάνει φοβερό δίδυμο με τον Σιμάο.

Νίνης: Ο Νίνης φέτος είναι έτοιμος να κάνει πλάκα στα γήπεδα και αυτό φαίνεται σε κάθε ματς. Δεν ήταν ο παίκτης που απολαύσαμε κόντρα στην Ίντερ, αλλά και απέναντι στην Μίλαν έδειξε σε κάποιες στιγμές την ποιότητά του.

Γκοβού: Ο Γκοβού ήταν πολύ καλύτερος από το ματς με τους «νερατζούρι». Ο Γάλλος πέτυχε καιν το παρθενικό του γκολ, αλλά ο διαιτητής χωρίς να καταλάβει κανείς δεν το μέτρησε.

Λέτο: Αν ο Λέτο συνεχίσει έτσι, δεν είναι υπερβολή το ότι θα κάνει όλη την Ευρώπη να μιλάει για την πάρτη του. Ο Αργεντίνος ήταν απολαυστικός και όταν έφευγε από αριστερά δεν μπορούσε κανείς να τον σταματήσει.

Σισέ: Του έλειπε το γκολ, αλλά ο Σισέ σε άλλο ένα ματς έδειξε πως φέτος είναι έτοιμος να συνεχίσει στον ίδιο απίστευτο ρυθμό της περσινής χρονιάς. Κίνδυνος-θάνατος για την άμυνα της Μίλαν.


ΑΛΛΑΓΕΣ

Καρνέζης: Από τα πιο ήσυχα απογεύματα για τον Καρνέζη, καθώς στο δεύτερο ματς ο παναθηναϊκός είχε κλείσει στην περιοχή της την Μίλαν.

Καραγκούνης : Μπήκε και προσπάθησε να κάνει άνω κάτω τους Ιταλούς. Αν δεν είχαν βγει όλοι οι πρωτοκλασάτοι συμπαίκτες του σίγουρα θα ήταν πιο χρήσιμος.

Μαρίνος : Όταν μπήκε κοίταξε περισσότερο τα αμυντικά από τα επιθετικά του καθήκοντα, όπου και τα πήγε πολύ καλά.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: Στην πρώτη του εμφάνιση μετά το Μουντιάλ ήταν αξιοπρεπέστατος. Αν συνεχίσει έτσι τότε στο κέντρο δεν θα περνάει με τίποτα.

Βύντρα
: Όπως αναφέραμε ο Νιόπλιας θα έχει δύσκολο έργο για να αποφασίσει ποιος από τους Σείταρίδη ή Βύντρα θα ξεκινάει, καθώς μετά τον Γιούρκα και ο Λουκάς ήταν εξαιρετικός σήμερα.
Τέλος, θετική ήταν η παρουσία των Μαυρία, Δημούτσου,Πετρόπουλου , Μπίαρσμιρ και Σαριέγκι για το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκαν.