Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Αυγούστου 2010

Νιόπλιας: «Οδηγός της άμυνας ο Μπουμσόνγκ»

Πέρα από την καταπληκτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού σε ένα ακόμα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, το ματς με τη Μίλαν αποτέλεσε και το ανεπίσημο ντεμπούτο του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τον Γάλλο στόπερ, όσο και από τις εμφανίσεις της ομάδας του εμφανίστηκε ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» στις δηλώσεις που ακολούθησαν το παιχνίδι με τους «ροσονέρι» δεν έκρυψε την χαρά του για την απόδοση που είχαν οι παίκτες του στα δύο μεγάλα ματς με Ίντερ και Μίλαν.

«Οι εμφανίσεις αυτές θα μας δώσουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια που είναι πολύ σημαντική για εμάς» είπε αρχικά ο 45χρονος τεχνικός ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «Παρότι κάναμε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μίλαν, ο ρυθμός μας δεν έπεσε και παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο και αυτό είναι πολύ καλό».

Όσο για τον Μπουμσόνγκ ο Νίκος Νιόπλιας είχε μόνο καλά λόγια να πει για το ντεμπούτο του. «Όλοι ξέρουμε την ποιότητα αυτού του ποδοσφαιριστή. Αλλά το σημαντικό είναι πως τον είδα να δίνει οδηγίες στους υπόλοιπους αμυντικούς. Έχει σημαντικές παραστάσεις από μεγάλους αγώνες και μπορεί να τις μεταφέρει στους υπόλοιπους. Μπορεί να είναι ο οδηγός της άμυνάς μας» τόνισε.