Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Αυγούστου 2010

«Μάγεψε» τον Σισέ!


Το ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν από… μπάλα, είναι μια άποψη που καλώς ή κακώς επικρατεί. Το αν αυτό είναι μια γενίκευση, ή αν έχει όντως κάποια βάση είναι μια κουβέντα μεγάλη, την οποία δε θα ανοίξουμε τώρα.


Το σίγουρο όμως είναι ένα. Αν ο Τζιμπρίλ Σισέ ανήκε στην κατηγορία εκείνων που ενστερνίζονται την συγκεκριμένη άποψη, μάλλον άλλαξε γνώμη, καθώς στο Ντιτρόιτ βρήκε το… δάσκαλό του.

Αν πάλι δεν είχε υιοθετήσει ποτέ απόψεις τύπου «οι γυναίκες είναι άσχετες με το ποδόσφαιρο», ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού απλώς ευχαριστήθηκε και με το παραπάνω τις ποδοσφαιρικές δεξιότητες μιας νεαρής κοπέλας που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου του Όκλαντ, όπου προπονείται η αποστολή των «πράσινων».

Η νεαρή δεν αρκέστηκε μόνο στο να θαυμάσει τα ποδοσφαιρικά κόλπα του Σισέ, των συμπαικτών του, αλλά και των παικτών της Μίλαν που προπονούνται στο ίδιο κέντρο, αλλά πέρασε στην… αντεπίθεση, επιδεικνύοντας και τις δικές της ικανότητες, αφήνοντας το Γάλλο διεθνή όχι άναυδο, αλλά με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, όπως βλέπουμε πολύ ξεκάθαρα και στη φωτογραφία.

Γιατί κάποιες γυναίκες τελικά δεν έχουν καλή σχέση μόνο με τα τακούνια στις γόβες, αλλά και με τα… τακουνάκια. Και το να κάνεις τις «φιγούρες» σου μπροστά σ’ έναν παίκτη σαν τον Τζιμπρίλ Σισέ, σημαίνει ότι μάλλον το κατέχεις καλά το… άθλημα.