Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Αυγούστου 2010

Σαριέγκι: "Νίκες στα επίσημα ματς"

Ο Γιόσου Σαριέγκι λίγες ώρες πριν την έναρξη του ματς με την Μίλαν (03:00) αναφέρθηκε στο γεγονός της νίκης επί της Ιντερ, υποστηρίζοντας πως οι "πράσινοι" πλέον πάνε πολύ καλά κόντρα σε ιταλικές ομάδες.

Ο Βάσκος αμυντικός των νταμπλούχων Ελλάδος μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα αναφέρθηκε επίσης στην δουλειά που γίνεται για το "δέσιμο" της ομάδας ενώ μίλησε και για το "κλειστό" γήπεδο στο Ντιτρόιτ που θα παίξουν με τους "ροσονέρι" αλλά και για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τους συμπατριώτες του Ισπανούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βάσκος αμυντικός:

- Πως αντιμετωπίζετε το παιχνίδι απέναντι στην Μίλαν, μετά τη νίκη σας επί της Ίντερ;

"Είναι ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι. Αυτού του είδους οι αγώνες είναι διαφορετικοί, γιατί διανύουμε την περίοδο της προετοιμασίας. Εμείς πάντως θα προσπαθήσουμε, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο τέλος του αγώνα θα δούμε πως θα τα έχουμε πάει. Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά θα παίξουμε για να τα πάμε καλά".

- Τι κρατάει ο Παναθηναϊκός από τη νίκη του επί της Ίντερ;

"Νομίζω μόνο τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Τίποτα άλλο. Είναι ένα φιλικό παιχνίδι, σίγουρα νικήσαμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, όμως εμείς θέλουμε να νικάμε στα επίσημα παιχνίδια".

- Τα τελευταία χρόνια έχετε καλά αποτελέσματα με τις ιταλικές ομάδες. Εσύ μάλιστα έχεις πετύχει και το γκολ απέναντι στην Ίντερ στο Μιλάνο, στη νίκη σας με 0-1 στο Τσάμπιονς Λιγκ.

"Είναι γεγονός ότι στους τελευταίους αγώνες με ιταλικές ομάδες τα έχουμε πάει πάρα πολύ καλά. Πέρυσι περάσαμε και τη Ρόμα με δύο νίκες στο Γιουρόπα Λιγκ και είναι αλήθεια ότι έχουμε βρει τον τρόπο να τις αντιμετωπίζουμε. Αλλά σε ένα φιλικό παιχνίδι όλα μπορεί να συμβούν και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει".

- Αισθάνεσαι παράξενα για το ότι θα αγωνιστείς σε ένα κλειστό γήπεδο, που έχει οροφή;

"Ναι, είναι περίεργο. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω σε τέτοιες συνθήκες. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας. Είναι η πρώτη φορά για όλους νομίζω και θα δούμε πως θα πάει".

- Αισθάνθηκες έκπληξη που η Ισπανία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο ή το περίμενες;

"Είχαν κερδίσει το Euro πριν από δυο χρόνια και ήταν ένα από τα φαβορί. Είναι όμως η πρώτη φορά που οι Ισπανοί κατακτούν το Παγκόσμιο Κύπελλο και αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία για αυτούς. Από την αρχή όμως ήταν από τα φαβορί και δεν ένιωσα τόσο μεγάλη έκπληξη".