Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Αυγούστου 2010

Σύσκεψη για αποχωρήσεις και ενίσχυση

Με την επιστροφή της ομάδας από την μίνι... περιοδεία της στην Βόρεια Αμερική, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού μπαίνει στην τελική της ευθεία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι έδειξαν πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση στα δύο φιλικά με την Ιντερ και τη Μίλαν και ότι το ρόστερ τους είναι πλήρες ή σχεδόν πλήρες, με μία προσθήκη ενός φορ να... καιροφυλαχτεί. Αυτό, όμως είναι κάτι που θα συζητηθεί στη σημερινή σύσκεψη ανάμεσα στους Νίκο Νιόπλια, Κάρλος Φρέιτας και Δημήτρη Γόντικα.


Ο α' αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού επιστρέφει από τις ολιγοήμερες διακοπές του και θα συναντηθεί μέσα στο επόμενο 24ωρο με τον κοζανίτη προπονητή και τον πορτογάλο τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού.

Οι τρεις άνδρες θα έχουν μια κουβέντα για τα πεπραγμένα της μέχρι στιγμής προετοιμασιας, την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, αλλά η κυρίως συζήτηση αναμένεται να περιστραφεί στο θέμα των αποχωρήσεων.

Αλλωστε, αυτό είναι το θέμα που "καίει" πιο πολύ απ' όλα τους πράσινους. Οι Κλέιτον, Γκάμπριελ, Μελίσσης, Γκαλίνοβιτς, Μάντζιος συνεχίζουν να προπονούνται μόνοι τους, ωστόσο ακόμη δεν έχει βρεθεί ομάδα για να φύγουν και να φέρουν χρήματα στο Τριφύλλι.

Κάποιοι εξ αυτών έχουν προτάσεις, όμως είτε δεν τους ικανοποιούν τα λεφτά (πού θα βρουν άλλωστε πλουσιοπάροχα συμβόλαια όπως στον Παναθηναϊκό;), είτε δεν... φτιάχνονται στην ιδέα να πάνε σε χαμηλού επιπέδου πρωταθλήματα (βλέπε δανέζικο-πρόταση της Κοπεγχάγης για Κλέιτον)...

Οσον αφορά το θέμα της ενίσχυσης, ο 45χρονος τεχνικός στην προηγούμενη σύσκεψη που είχε γίνει ζήτησε έναν επιθετικό, ο οποίος θα αποτελεί εναλλακτική λύση του Σισέ.

Οι πράσινοι έχουν συγκεντρώσει κάποιες περιπτώσεις, με τα ονόματα των Ομπίνα, Μααζού, Οντεμβίγκι και Νέμεθ, να βρίσκονται στο προσκήνιο, αλλά με την προϋπόθεση να αποκτηθούν ως δανεικοί.

Ενδεχομένως να πέσουν και κάποια άλλα ονόματα στο τραπέζι, ή ακόμη να υπάρξει αλλαγή δεδομένων στην περίπτωση του Μάντζιου, αν και κάτι τέτοιο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες...