Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Απριλίου 2010

Συνέχεια στα προβλήματα

Υπό το βλέμμα του Θανάση Γιαννακόπουλου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης για τον Παναθηναϊκό, η παρουσία του οποίου αποδεικνύει ότι η διοίκηση παραμένει έμπρακτα δίπλα στην ομάδα των «πρασίνων».Ωστόσο, από την προετοιμασία του «τριφυλλιού» ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με το Περιστέρι δεν έλειψαν για μια ακόμη φορά τα προβλήματα, αφού ο Μάικ Μπατίστ δεν προπονήθηκε το πρωί, ενώ το απόγευμα έκανε μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης προληπτικά, εξαιτίας των ενοχλήσεων στον αχίλλειο.

Επιπρόσθετα, ο Μάρκους Χέισλιπ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τόσο το πρωί στο στίβο, όσο και το απόγευμα, ενώ ο Τζόρτζι Σερμαντίνι ήταν ο τρίτος απόντας της πρωινής προπόνησης, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο στομάχι. Το απόγευμα όμως έδωσε το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μπάσκετ.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων θα συνεχιστεί και την Τετάρτη με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, στο στίβο το πρωί και μπάσκετ το απόγευμα.