Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Απριλίου 2010

Ρότσα: «Πρέπει να μείνει ο Νίκος», «Προσοχή ενόψει Μουντιάλ»

«Ο Παναθηναϊκός έχει αξιόλογες λύσεις για την 11άδα. Ο Νίκος πρέπει να μείνει, έχει πολλά υπέρ του. Η σύγκρισή του γίνεται με έναν πολυδιαφημισμένο προπονητή. Ήξερε τον Παναθηναϊκό και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι τρελαμένος με το ποδόσφαιρο και πλέον έχει ένα εξάμηνο που έχει δουλέψει σε μία ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι ρίσκο να έρθει κάποιος ξένος προπονητής», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός και πρόσθεσε για τον κίνδυνο ενόψει Μουντιάλ:

«Πρέπει να δοθεί μεγάλη σημασία ότι υπάρχει και το Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι και πολλοί παίκτες αργούν να ενσωματωθούν στην προετοιμασία και να αρχίσουν τις καλές εμφανίσεις.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που θα έχει πολλούς παίκτες σε Εθνικές ομάδες και θα έχει πρόβλημα. Πρέπει να έχει γεμάτο ρόστερ για να το αντιμετωπίσει αυτό».

Όσο για το ποιο στοιχείο έκανε τη διαφορά φέτος στον Παναθηναϊκό, τόνισε μιλώντας στο ράδιο του «Novasport»:

«Μία ομάδα που κερδίζει το πρωτάθλημα είναι αυτή που έχει περισσότερο σταθερότητα σε όλη τη σεζόν. Αυτό ήταν το στοιχείο του Παναθηναϊκού. Είχε σταθερή πορεία σε σύγκριση με τους αντιπάλους του. Νομίζω ότι έπαιξε σοβαρό, όχι όμως και όμορφο ποδόσφαιρο και έφτασε εύκολα στο πρωτάθλημα».