Για τη γνωριμία και το πώς συνεργάστηκε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Με τον Ζέλικο γνωριζόμαστε από το 1991. Τη σεζόν 1991/92 γνωριστήκαμε σε ένα προάστιο του Άμστερνταμ, σε ένα τουρνουά που εκείνος ήταν με την Μπανταλόνα κι εγώ με την ΚΚ Ζάγκρεμπ. Έκτοτε κρατήσαμε επαφή. Το 1999 η Εθνική Σερβίας ήταν στη Θεσσαλονίκη για προπονήσεις, ο Ζέλικο είχε έναν χρόνο οψιόν με την Μπενετόν κι εγώ ήμουν στη ΜΕΝΤ. Ήμασταν και οι δύο σε συζητήσεις με τις ομάδες μας, όταν ο...
Ζέλικο δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον κύριο Παύλο Γιαννακόπουλο. Μου έκανε πρόταση ο ίδιος και ο Παναθηναϊκός κι έτσι κατεβήκαμε το καλοκαίρι του 1999 στον Παναθηναϊκό».
Για την απόφαση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να ασχοληθεί με την προπονητική: «Έπρεπε να είναι αρχηγός της τελευταίας ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, αλλά ο Κιτσάνοβιτς του έβαλε το δίλημμα ‘προπονητής ή παίκτης’. Επέλεξε να γίνει προπονητής, ανέλαβε την Παρτιζάν το 1991 και έτσι ξεκίνησε αυτή τη μεγάλη καριέρα. Το τάιμινγκ ήταν σωστό, έτσι τουλάχιστον αποδεικνύεται από ό,τι ακολούθησε».
Για τα επιτεύγματα στην καριέρα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Η πορεία του ήταν εκπληκτική. Το λένε τα αποτελέσματα, η δουλειά του, η γνώση του και οι τίτλοι του ακόμη και πριν έρθει στον Παναθηναϊκό. Με την αρωγή της οικογένειας Γιαννακόπουλου, που μας παρέχει τα εχέγγυα για να κάνουμε τη δουλειά μας, αλλά και όλων των συνεργατών, ιδιαίτερα του Μάνου Παπαδόπουλου, ήρθαν πολλοί τίτλοι που έκαναν περήφανους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Αναμφίβολα αυτή η ομάδα είναι στελεχωμένη και στελεχώνεται πάντα για να διεκδικεί και να κατακτά τρόπαια, όπως έχει αποδείξει στην πορεία αυτών των χρόνων έχοντας συμμετάσχει σε 24 τελικούς και νικήσει στους 19. Ήταν μία δεκαετία με ποιοτικό μπάσκετ και κατακτήσεις τροπαίων».
Για την προσφορά Ομπράντοβιτς-Παναθηναϊκού στο ελληνικό μπάσκετ: «Ο σύλλογος αυτός τα τελευταία 11 χρόνια αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση κι έχει προσελκύσει πολλά παιδιά στο μπάσκετ, ώστε να αγαπήσουν και να μάθουν τα βασικά του αθλήματος. Ο φίλαθλος κόσμος τα τελευταία χρόνια έχει καταλάβει πώς εξελίσσεται το άθλημα, τι είναι σημαντικό, πόσο σημαντικός είναι κάθε παίκτης στο ρόλο του κι έτσι είναι πιο εύκολο να παρακολουθήσει το άθλημα. Θεωρώ πως σε αυτό έχει συμβάλει σημαντικά ο Παναθηναϊκός».
Για τις προθέσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια απάντηση επ'αυτού».
Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως παίκτη: «Όταν το 2002 ή 2003 είχαμε γιορτάσει κάποια γενέθλια τού είχα φτιάξει ένα βίντεο από υλικό σαν παίκτης. Κάποια στιγμή του έκανα και κριτική λέγοντάς του ότι στην αριστερή πλευρά του γηπέδου δεν ντριμπλάρεις με το δεξί χέρι. Όμως ήταν εξαιρετικός χειριστής με το δεξί χέρι και δεν μπορούσες να του πάρεις την μπάλα με τίποτα. Ήταν ένας παίκτης που αγαπούσαν οι συμπαίκτες του, γιατί τους βοηθούσε. Ήταν ένας προπονητής μέσα στο γήπεδο και αξιοποιούσε τους συμπαίκτες του. Μπορούσε να βρει αδυναμίες και να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες της ομάδας του. Παρ’ολίγο να τον έχω και παίκτη. Είχε αποδεχτεί την πρόταση της ΚΚ Ζάγκρεμπ για να έρθει, τότε που ήμουν συνεργάτης του Μπόζιτς, αλλά αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική και ανέλαβε την Παρτιζάν».
Για τον άνθρωπο Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Στην προσωπική του ζωή είναι πολύ απλός, φιλικός, εύκολος στο να δημιουργεί σχέσεις κι έχει κάνει πολλούς φίλους στην Ελλάδα. Ίσως ένα μικρό του μειονέκτημα είναι ότι δεν μιλά ακόμη ελληνικά. Είναι λάτρης της μουσικής, αγαπά πολύ το ρυθμό και του αρέσουν τα ελληνικά τραγούδια. Έχει χόμπι το διάβασμα και διαβάζει αρκετά βιβλία».
Για την απώλεια του Κυπέλλου και της Ευρωλίγκας από τη φετινή ομάδα: «Χάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου και δεν θα συνεχίσουμε στην Ευρωλίγκα. Πράγματι δεν ήμασταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και δεν αποδώσαμε τα μέγιστα. Στον αθλητισμό γίνεσαι πιο ώριμος και δυνατός μέσα και από τις αντιξοότητες. Έμπρακτα δείξαμε την αλλαγή μας στα παιχνίδια που ακολούθησαν και η ομάδα αντέδρασε στους αγώνες με τον Ολυμπιακό για την Α1 και την Παρτιζάν στο Βελιγράδι για την Ευρωλίγκα. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές αντιξοότητες φέτος με τραυματισμούς, κάτι που δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά δεν βοηθά στην ύπαρξη της απαιτούμενης συνοχής».