Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Ιανουαρίου 2015

"Προσοχή στην... αγία τριάδα"


Τα σημεία που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός στο αποψινό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης εξήγησε στη SportDay ο Γιώργος Μπόγρης...
Τη δική του άποψη για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, κατέθεσε ο πρώην παίκτης του "τριφυλλιού" Γιώργος Μπόγρης. Ο 26χρονος σέντερ της Ανδόρα, μεταξύ άλλων τόνισε πως οι "πράσινοι" θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην "αγία τριάδα" της "βασίλισσας", δηλαδή τους Ρούντι Φερνάντεθ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Σέρχιο Γιουλ.

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσέξει την... αγία τριάδα, που έχει στα γκαρντ η Ρεάλ. Πρέπει να σταματήσει τη δημιουργία του Ροντρίγκεθ, το σουτ του Φερνάντεθ και την ικανότητα του Γιουλ στο ανοιχτό γήπεδο και στο ένας εναντίον ενός», ανέφερε για τους πράσινους και συνέχισε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με ενθουσιασμό, που παρουσιάζει δύο διαφορετικά πρόσωπα. Το ένα στο ΟΑΚΑ και το άλλο μακριά από αυτό. Είναι καθαρά ομάδα του προπονητή με ηγετική μορφή τον Διαμαντίδη. Όσο για τη Ρεάλ, είναι μία ομάδα με το ταλέντο και την εμπειρία να ξεχειλίζει σε όλες τις θέσεις, μία ομάδα που στο ανοιχτό γήπεδο μπορεί να σκοτώσει τους πάντες. Η Ρεάλ θεωρώ ότι αν καταφέρει να ισορροπήσει το παιχνίδι των γκαρντ με αυτό των ψηλών και μοιράσει τις επιθέσεις, τότε θα φθάσει πολύ ψηλά»