Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Σεπτεμβρίου 2014

Είχε... χεσμένη τη φωλιά του!


Ο Ματζουράκης… ξέχασε να αναφερθεί στην ανατροπή του Κλωναρίδη και στη συνέντευξη Τύπου, δείχνοντας ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του!

Όπως ακριβώς και μετά τη λήξη του ματς, έτσι και στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Ματζουράκης δεν είχε το… σθένος να κάνει την παραμικρή αναφορά στη φάση όπου όλη η Ελλάδα είδε την ανατροπή του Κλωναρίδη από τον Χογκ!

Με τον προπονητή της Καλλονής να αρκείται σε κάποιες… προγραμματικές δηλώσεις για τις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας του, αλλά και τη διαφορά που κάνει η ύπαρξη σταθερής έδρας για την Καλλονή...

"Μία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό για την ομάδα μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιστορική. Κάναμε καλή δουλειά στο γήπεδο άλλοτε αγχωτικά και άλλοτε με ήρεμο τρόπο βρίσκοντας έτοιμες φάσεις. Φτάσαμε στο γκολ και σε ένα δοκάρι. Παλέψαμε με έναν άξιο αντίπαλο ο οποίος αναμενόμενα μας πίεσε πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα με στατικές φάσεις ενώ διορθωθήκαμε στη συνέχεια. Θα σταθώ στο σημείο που αφορά στα τελευταία δέκα λεπτά και έχει να κάνει με τον κόσμο: του αφιερώνουμε τη νίκη όπως και στον πρόεδρο μας", ανέφερε αρχικά.

Ερωτηθείς για τη σύγκριση του περσινού με το φετινό ρόστερ, ο Ματζουράκης απάντησε: "Το φετινό ρόστερ είναι καλύτερο πιο ποιοτικό από το περσινό".

Όσο για το που οφείλεται η εξαιρετική αρχή της Καλλονής, σημείωσε: "Η καλή απόδοση που έχουμε οφείλεται στη σκληρή προετοιμασία που έχουμε κάνει. Παίξαμε δυνατά φιλικά και ισχυρές ομάδες, ενώ φέτος παίζουμε στην έδρα μας και αυτό μας βοηθά".