Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Δεκεμβρίου 2013

Δύο γκολ και μία ασίστ ο Μαυρίας


Ο Χάρης Μαυρίας το τελευταίο διάστημα δεν είναι στις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ, οπότε οι ''μαύρες γάτες'' έχουν αποφασίσει να του δίνουν χρόνο συμμετοχής με τους Νέους του συλλόγου, ώστε να παραμείνει σε αγωνιστική ετοιμότητα και να επιστρέψει στην επαγγελματική ομάδα όποτε κριθεί απαραίτητο.

Την Τρίτη οι Νέοι της Σάντερλαντ είχαν φιλική αναμέτρηση με την Χάρτλπουλ και ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού ξεχώρισε με την απόδοση του (αγωνίστηκε 90 λεπτά), σημειώνοντας δυο γκολ (ένα σε κάθε ημίχρονο), ενώ είχε και μια ασίστ.

Οι ''μαυρόγατες'' προηγήθηκαν πριν συμπληρωθεί το 2ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Μαυρίας έκλεψε την μπάλα και τροφοδότησε τον Λιντς, που δεν είχε κανένα προβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 25ο λεπτό, ο Μαυρίας συνδυάστηκε ωραία με τον Λιντς και ο Καμπράλ που ήταν ο τελικός αποδέκτης έκανε το 2-0 με μακρινό σουτ στο 15ο λεπτό.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Μαυρία να χριστεί σκόρερ. Οι Μαρς, Μαντρόν και Λιντς συνεργάστηκαν άψογα και τροφοδότησαν τον διεθνή μεσοεπιθετικό που δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 40' ο Γουότμορ έκανε το 4-0, ενώ στο 60ο λεπτό ο Καμπράλ τροφοδότησε τον Μαυρία που ''έσπασε'' το τεχνητό οφσάιντ απέφυγε τον τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 5-0.