Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Δεκεμβρίου 2013

"Φίνα" τα κορίτσια, νέα ήττα για τους άνδρες


Χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα, τα κορίτσια του Παναθηναϊκού επικράτησαν 3-0 σετ του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Οι "πράσινες", είχαν το πάνω χερι στο πρώτο σετ και κατάφεραν εύκολα να πάρουν μια μεγάλη διαφορά από νωρίς... Συνέχισαν να έχουν σωστές επιλογές στην επίθεση και κατάφεραν να φτάσουν πολύ άνετα στο 1-0 σετ με 14-25.

Η εικόνα ήταν ίδια και στο δεύτερο σετ. Τα κορίτσια του Ρούση, είχαν το ίδιο σωστές επιλογές στην επίθεση και κανένα πρόβλημα στην άμυνα και πήραν μεγάλο προβάδισμα και πάλι... Τελικά πήραν το σετ με 10 πόντους διαφορά, φτάνοντας πολύ εύκολα στο 15-25.

Το τρίτο σετ ήταν ντέρμπι... Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι σε όλη τη διάρκεια, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε παράταση σε αυτό το σετ. Εκεί ο Ηρακλής είχε την ευκαιρία να πάρει το σετ στο 25-24, κάτι που δεν έκανε, με αποτέλεσμα στη συνέχεια οι κορίτσαροι του «τριφυλλιού» να φτάσουν στο 26-28 και να τελειώσουν το παιχνίδι.

Τα σετ: 14-25, 15-25, 26-28

Νέα ήττα οι Άνδρες

Ακόμα μια ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκό στο βόλεϊ χωρί να καταφέρει να κλέψει κάποιον βαθμό αυτή τη φορά... Οι "πράσινοι", πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση στο δεύτερο και τρίτο σετ γνώρισαν την ήττα με 3-0 από την Κηφισιά και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα μα πάρα πολύ...

Τα σετ: 24-26, 11-25, 14-25