Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Ιουλίου 2013

Θα γίνει... Φιγκερόα ο Σισοκό;

Ο Σισοκό είναι από τους λίγους παίκτες που ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι και έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν! Ωστόσο, η πράσινη διοίκηση μας έχει... μπερδέψει λίγο!

Διαβάστε στη στήλη "Πράσινα Γυαλιά"

Τακτική που θυμίζει... Φιγκερόα (θυμηθείτε) εφαρμόζει η διοίκηση του Παναθηναϊκού στην υπόθεση του Σισοκό.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι τη μία... "θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη, την άλλη όχι". Τη μία "ταιριάζει στον Αναστασίου, την άλλη "κόκκινο" από Αναστασίου για Σισοκό"!

Στις 9 Ιουνίου στο ρεπορτάζ αναφέρεται "Ο Γ. Αναστασίου εκτιμά τα προσόντα του Σισοκό, αλλά αυτά δεν ταιριάζουν στον νέο Παναθηναϊκό που οραματίζεται ο τεχνικός του «τριφυλλιού». Σε μια πρόσφατη συζήτηση αν πρέπει να γίνει προσπάθεια επέκτασης του δανεισμού του από τη Βόλφσμπουργκ, ο 40χρονος προπονητής φέρεται να άναψε «κόκκινο». Θεωρεί ότι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής δεν ταιριάζει στο αγωνιστικό στυλ που θα επιδιώξει να εφαρμόσει στους «πράσινους»".

Στις 4 Ιουλίου διαβάζουμε: "Όσον αφορά τον Σισοκό, φαίνεται πως τα στοιχεία του δεν ταιριάζουν σε αυτά που 8έλει ο Αναστασίου στη θέση του εξτρέμ και του εσωτερικού μέσου".

Και πάμε στο... σήμερα, 8 Ιουλίου: "Στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι επιστρέφει ο Ιμπραήμ Σισοκό, εφόσον οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ. Ο νεαρός εξτρέμ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Τριφυλλιού, η περίπτωσή του πάντως εξακολουθεί να μην είναι εύκολη. Με τον παίκτη φέρεται να έγινε ήδη μία πρώτη επαφή, αλλά την ίδια στιγμή παραμένει το εμπόδιο της Βόλφσμπουργκ, παρά το γεγονός πως δεν τον υπολογίζει".

Μπορεί όλο αυτό το... χάος να είναι αποτέλεσμα μη ρευστού, ωστόσο οι δικαιολογίες είναι για γέλια.

Μιλάμε για τραγικά πράγματα, καθώς είναι αδύνατο να πιστέψουμε πως ο Αναστασίου... αναθεώρησε την άποψη που αρχικά είχε σχηματίσει για τον Ιβοριανό άσο τέσσερις μέρες αργότερα.

Οπότε, θα ήταν καλύτερο να πείτε πως "δεν έχουμε χρήματα για τον Σισοκό, αλλά αν έρθουν έσοδα θα κινηθούμε για τον παίκτη".