Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Μαρτίου 2012

ΟΙ δηλώσεις των παικτών της Μακάμπι

Η πνευματική και σωματική κούραση της Μακάμπι αλλά και η ταχύτητα που ανάβασε ο Παναθηναϊκός ήταν οι αιτίες που η ομάδα του δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στη Nokia Arena, σύμφωνα με τον Κιθ Λάνγκφορντ.

"Ειλικρινά, τη δεδομένη στιγμή δεν ξέρω τι να πω. Ήταν μία αναμέτρηση για την οποία προετοιμαστήκαμε σκληρά και θέλαμε να πάρουμε, αλλά δεν μας βγήκε πνευματικά και σωματικά. Δεν ήμασταν κακοί, αλλά εν τέλει ο Παναθηναϊκός πάτησε περισσότερο το γκάζι, κατάφερε να νικήσει και να στείλει τη σειρά σε πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση. Θα μάθουμε απ' τα λάθη μας και θα επιστρέψουμε στην Αθήνα πιο οξυδερκείς, ώστε να κατακτήσουμε τη σειρά" είπε ο Αμερικανός γκαρντ της Μακάμπι.

Στην επόμενη μέρα που είναι ο πέμπτος προημιτελικός στο ΟΑΚΑ, στάθηκε ο Λιόρ Ελιγιάχου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ επί της Μακάμπι (78-69).


Ο Ισραηλινός φόργουορντ τόνισε πως η ήττα οφείλεται στα σουτ που δεν μπήκαν για την ομάδα του λαού, αλλά έδωσε το σύνθημα για νίκη στον πέμπτο προημιτελικό μέσα στο ΟΑΚΑ.

«Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μεγάλα καλάθια και του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό. Εμείς χάσαμε κάποια σουτ και το πληρώσαμε αυτό. Σε μία μεγάλη σειρά αγώνων πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Θέλαμε να τελειώσουμε εδώ την πρόκριση, αλλά δεν τα καταφέραμε και πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό. Ελπίζω να ανασυνταχθούμε. Υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι και θα παλέψουμε για τη νίκη», ήταν τα λόγια του Ελιγιάχου.

Η αστοχία της Μακάμπι σε συνδυασμό με την καλή προετοιμασία του Παναθηναϊκού έφεραν την ήττα για την ομάδα του λαού, σύμφωνα με τον Ταλ Μπερστάιν.


Ο έμπειρος άσος των Ισραηλινών τόνισε πως οι «πράσινοι» έπαιξαν πολύ δυνατά με αποτέλεσμα να πάρουν και τη νίκη.

«Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα και πρωταθλητής Ευρώπης. Υπάρχουν μέρες σαν και τη σημερινή, που τα τρίποντα δεν μπαίνουν. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλά προετοιμασμένος, έκανε τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην τακτική του και έπαιξε πολύ δυνατά. Υποχρεωθήκαμε να κάνουμε επιθέσεις υπό δύσκολες προϋποθέσεις, ενώ τα ελεύθερα σουτ που πήραμε δεν ήταν εύστοχα», ήταν τα λόγια του Μπερστάιν.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.