Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

31 Μαρτίου 2012

Τα θέλω για Βοτανικό του "Βγενό"

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday η πλευρά του Βγενόπουλου ζήτα από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη την κάλυψη ολόκληρου του πρότζεκτ για τον Βοτανικό και την επιστροφή των χρημάτων που έχουν δοθεί ως τώρα



O "Mr MIG" θέλει να αναλάβει εγγράφως η πλευρά Βαρδινογιάννη ολόκληρο το πρότζεκτ του Βοτανικού, αλλά και να επιστραφούν όσα χρήματα έχουν δοθεί μέχρι στιγμής για αυτό. Συγκεκριμένα, η θέση του «Βγενό» για το γήπεδο είναι η εξής: να αναλάβει ο Βαρδινογιάννης ό,τι ζημιές προκύψουν, είτε για την ΓΗΠΕΛ είτε για την ΠΑΕ, από ενδεχόμενη αγωγή του Βωβού και από ό,τι ζητήσει ο ΑΚΤΩΡ (περίπου 2,7 εκατ. ευρώ) λόγω της μη κατασκευής του γηπέδου.
Σε ότι αφορά την αγωγή προς τον Δήμο,  η πλευρά του Ανδρέα Βγενόπουλου τονίζει «αφού είναι σίγουρος ο Βαρδινογιάννης πως θα κερδίσει από την αγωγή 26 εκατ. ευρώ, ας την κάνει ο ίδιος και ας δώσει στην ΠΑΕ όσα χρήματα έχουν δοθεί για τη ΓΗΠΕΛ και αφορούν και υπαλληλικό προσωπικό. Ποσό που θα βγει μετά από έλεγχο ορκωτών λογιστών».

Τέλος η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη φαίνεται να συμφωνεί και δέχεται να πληρώσει το πόσο που απαιτείται για τον ΑΚΤΩΡΑ, αλλά δεν δέχεται να αναλάβει καμία υποχρέωση της ΠΑΕ.



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.