Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Μαρτίου 2012

Διεθνής αποθέωση για Νίνη

Από τα κυρίαρχα θέματα στην ιταλική επικαιρότητα και όχι μόνο, είναι ο Σωτήρης Νίνης, μετά την διαφαινόμενη μετακίνησή του στην Πάρμα. Συγκεκριμένα μετά τα ιταλικά ΜΜΕ, ήταν η σειρά και ιστοσελίδες άλλων ευρωπαϊκών χωρών να πλέξουν το εγκώμιο του νεαρού μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού.

Αρχικά η ισπανική ιστοσελίδα «fichajes» χαρακτηρίζει τον διεθνή άσο ως μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος μετρά 131 συμμετοχές και 14 γκολ. Την ίδια ώρα, χαρακτηρίζει την μετακίνησή του στην Πάρμα ως μια ευκαιρία για να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.
Εν συνεχεία ήταν η σειρά της γαλλικής «sofoot» να κάνει την δική της αναφορά στον Σωτήρη Νίνη. Η γαλλική ιστοσελίδα πλέκει το εγκώμιο του νεαρού ποδοσφαιριστή ενώ αναφέρει πως, κατά το παρελθόν, είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Τέλος, από τα κολακευτικά σχόλια δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα ιταλικά Μέσα, τα οποία αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια στα κατορθώματα του Σωτήρη Νίνη ενώ φωτογραφίες και βίντεο του νεαρού άσου έχουν κάνει «πάταγο» στην γειτονική χώρα.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.