Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

31 Μαρτίου 2012

Ελπίζει ακόμα για Ουέφα

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ομάδας ότι ο Παναθηναϊκός θα προλάβει την Ουέφα και θα εξασφαλίσει τα κατάλληλα δικαιολογητικά για την συμμετοχή του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Οι πράσινοι δίνουν μεγάλη μάχη και πιστεύουν ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα βρεθεί η λύση. Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το θέμα θεωρούν ότι θα καταφέρουν να πάρουν μια μικρή παράταση και στην αρχή της εβδομάδας ο Παναθηναϊκός θα έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα έτσι ώστε να παρουσιάσει πλήρη τον φάκελο στην UEFA.

Για να συμβεί αυτό πάντως, το «τριφύλλι» θα πρέπει να αποστείλει άμεσα στην ΕΠΟ τα δικαιολογητικά που απαιτούνται. Από εκεί και πέρα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα πρέπει με τη σειρά της να στείλει τα έγγραφα στην UEFA, με την ημερομηνία που τα έλαβε από τονΠαναθηναϊκό.

Ωστόσο, βασική προϋπόθεση για να γίνουν όλα αυτά είναι να καταφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να έρθει σε διακανονισμό με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, είτε πρόκειται γι αυτούς που υπάρχουν στο ρόστερ είτε για πρώην στους οποίους οφείλονται χρήματα.



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.