Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Μαρτίου 2012

Αγωνία για Πετρόπουλο!

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα η προπόνηση της Πέμπτης στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί μπορεί να επέστρεψαν σώοι από τα χθεσινά φιλικά οι διεθνείς, ωστόσο, η μοίρα έπεξε άσχημο παιχνίδι στον Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο «Πετρογκόλ» αποχώρησε κατά την διάρκεια της πρόπονησης, λόγω χτυπήματος στο δεξιό μετατάρσιο και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Αν βγουν «καθαρές» τότε θα υπολογίζεται για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ σε διαφορετική περίπτωση ο Πορτογάλος προπονητής θα στερηθεί των υπηρεσιών του. Αντίθετα οι Κουίνσι, Καντέ (τραυματίες), Ζέκα (τιμωρημένος) επιστρέφουν στη διάθεση του Φερέιρα.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα, αρχικά σε μικρό και στη συνέχεια σε μεγαλύτερο χώρο.

Στην ομάδα επανεντάχθηκαν σήμερα και οι διεθνείς με την Εθνική Ανδρών, εκ των οποίων οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και Καρνέζης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι Χριστοδουλόπουλος και Σπυρόπουλος προπονήθηκαν κανονικά. Ατομικά προπονήθηκαν οι Λέτο και Ρούντολφ, ενώ ο Νίνης απουσίαζε λόγω ίωσης.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το ματς του άδειου, λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ με τον «δικέφαλο του Βορρά» θα συνεχιστεί την Παρασκευή.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.