Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Ιουλίου 2011

"Η καλύτερη επιλογή ο Παναθηναϊκός"

Ο ατζέντης του Τότσε μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα, ανέφερε πως ο πελάτης του, του μετέφερε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον ίδιο, ενώ ο εκπρόσωπος του υποστήριξε πως βρίσκεται σε επαφές με την διοίκηση του Παναθηναϊκού.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τότσε στην Sportday: «Μας ενημέρωσε προχθές ο ποδοσφαιριστής. Έχει συζητήσει απευθείας με τον Παναθηναϊκό και μας πληροφόρησε για τη σοβαρότητα του ενδιαφέροντος του ελληνικού συλλόγου και πως τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η προοπτική του Παναθηναϊκού, αφού έμεινε πολύ ικανοποιημένος απ' όσα του μεταφέρθηκαν και πλέον συζητάμε με τη διοίκηση του συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον Τότσε, αφού πρόκειται για μια ομάδα που κυνηγάει τίτλους και έχει συνεχείς διεθνείς παρουσίες», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Δηλώσεις έκανε και ο Χοσέ Ροντρίγκεθ, ο οποίος είναι συνεργάτης στην εταιρεία που εκπροσωπεί τον Τοτσέ, υποστηρίζοντας: «Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας. Και του ποδοσφαιριστή του αρέσει πάρα πολύ η συγκεκριμένη περίπτωση, αφού του δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί σε έναν κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο. Υπάρχει μια πρόταση από ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ωστόσο η προοπτική του Παναθηναϊκού είναι, σύμφωνα με τον ίδιο τον Τοτσέ, η καλύτερη για την εξέλιξή του. Περιμένουμε τη συνέχεια από την πλευρά του ελληνικού συλλόγου».

Επιμέλεια: Newspao.gr team 

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!