Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Ιουλίου 2011

Μεγάλη μπουκιά να τρως, μεγάλη κουβέντα μη λες...


Οι μέρες περνάνε, ο καύσωνας χτυπά κόκκινα και ο κόσμος αδημονεί να μάθει εξελίξεις για το αύριο της ομάδας μπάσκετ. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα όλα όσα έχουν γίνει δεν μπορούν να ηχούν χαρμόσυνα στα αυτιά των φιλάθλων.
Αυτό όμως ήταν απόλυτα φυσιολογικό καθώς καμία βαθιά τομή δεν ξεκινά χωρίς πόνο. Το ζητούμενο είναι ωστόσο να καταλάβουμε τον βασικό λόγο για τον οποίο προχωρά κάποιος σε τομές. Για να εντοπίσει και να καταπολεμήσει το πρόβλημα, ή για να διαλύσει; Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού όταν οι «γιατροί» ακούν στο όνομα Γιαννακόπουλοι και Ομπράντοβιτς, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι θετικό.
Αυτό μας έχει διδάξει η ιστορία, με αυτό πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια στον δρόμο προς τη δόξα. Έτσι και φέτος, αν και ομολογουμένως το καλοκαίρι δεν είναι εύκολο, οι «πράσινοι» θα βρουν το μονοπάτι τους. Έφυγε ο Αντώνης, έφυγε και ο Ντρου με τις περιπτώσεις τους να αποτελούν ίσως και προδιαγεγραμμένα διαγγέλματα. Αμφότεροι έδωσαν και πήραν πολλά στην ομάδα και αποχώρησαν ως φίλοι. Τώρα για τις ανακοινώνεις, τις θέσεις και τα όσα ακολούθησαν, προσωπικά δε δίνω δεκάρα. Και πιστεύω πως και ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τέτοιου τύπου ζητήματα. Την ταμπακιέρα βλέπει.
Οι επόμενες εξελίξεις λοιπόν θα αφορούν εκτός απροόπτου τους Ρομέιν Σάτο, Κώστα Τσαρτσαρή και Στράτο Περπέρογλου και υπό προϋποθέσεις του Μιλένκο Τέπιτς και Άλεξ Μάριτς. Αυτές είναι οι βασικές προτεραιότητες και με αυτές ασχολούνται στην ομάδα. Εξάλλου, πλέον έχουμε να κάνουμε με μια αλυσίδα που κάθε κρίκος της, μπορεί να επηρεάσει άμεσα τον άλλο. Ο σχεδιασμός είναι συγκεκριμένος και δεν πρόκειται να ξεφύγει ούτε εκατοστό από το αρχικό πλάνο που έχει θέσει η διοίκηση με τον Ζοτς.
Τώρα για το κομμάτι των μεταγραφών, η αίσθηση μου είναι πως πρέπει να περιμένουμε λιγάκι. Ονόματα παίζουν, έπαιζαν και θα παίξουν και στο μέλλον. Από τον Τζέιμς Ουάιτ, έως τους Πατ Καλάθη και Βαγγέλη Μάτζαρη, μέχρι τον άγνωστο Χ. Προς το παρόν όμως προέχουν τ’ άλλα μέτωπα. Μέχρι τότε ίσως το «μεγάλη μπουκιά να τρως, μεγάλη κουβέντα να λες», ν’ αποτελεί έναν καλό οδηγό...Άλλωστε ξέρετε. Μπορεί να σας εκθέσει...
onsports.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!