Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Ιουλίου 2011

"Δεν έχουμε πρόταση για Ζεκά"

Ο πρόεδρος της Σετούμπαλ, μίλησε αθλητική εφημερίδα και υποστήριξε πως δεν έχει καμία πρόταση για τον Ζεκά από τον Παναθηναϊκό.



«Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσω πως δεν έχουμε πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον παίκτη. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013. Πάντως πείτε και σε εμένα εσείς που τα ξέρετε καλύτερα. Στον Παναθηναϊκό ξεπουλάνε για να βγάλουν τη σεζόν. Τα λεφτά για να μας τα δώσουν πού θα τα βρούν;»
«Αυτό ομολογώ δεν το γνώριζα. Αν έχουν τόσα χρήματα, τους περιμένουμε να μιλήσουμε. Δεν θέλω να μιλήσω για ποσά, αυτές είναι κουβέντες μεταξύ διοικήσεων», ενώ όσον αφορά τις απαιτήσεις για τον Ζεκά και αν αυτές κυμαίνονται σε υψηλά ποσά απάντησε: «Πραγματικά γελάω με αυτά που ακούω. Αν τα έχετε, γιατί όχι; Πάντως, όχι, αν ακούστηκε κάτι τέτοιο, είναι ψέμα». Τέλος, θέλησε να συμπληρώσει: «Αν είχα έναν Σισέ στη Σετούμπαλ, δεν θα είχαμε πια χρέη».

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!