Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Ιουνίου 2011

Σε… «Traffic» ο Ζεσουάλδο


Ο Πορτογάλος τεχνικός του τριφυλλιού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, έχει ζητήσει ενημέρωση από την βραζιλιάνικη εταιρεία «Traffic», η οποία ειδικεύεται στην εύρεση ποδοσφαιριστών. 

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θεωρεί πως υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές στην Βραζιλία τους οποίους μπορεί να φέρει στον Παναθηναϊκό και να κάνουν τη διαφορά χωρίς να χρειαστεί να ξοδευτεί ένα... καράβι λεφτά.


Την Βραζιλία την γνωρίζει πολύ καλά αφού ανέκαθεν έφερνε παίκτες στις πορτογαλικές ομάδες του. Αυτό σκοπεύει να κάνει και τώρα στον Παναθηναϊκό, καθώς αποτελεί μια δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή.
Στην λίστα της εν λόγο εταιρείας περιλαμβάνονται πολλά γνωστά ονόματα που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας και όχι μόνο, με το «κασέ» τους να αρχίζει από τα 200 χιλιάρικα, ενώ σε άλλους φτάνει μέχρι τα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Παίκτες που είναι καλοί και δοκιμασμένοι είναι οι Ντιέγκο Σόουζα της Παλμέιρας, ο Φερναντίνιο της Σάο Πάουλο, ο Μαρκίνιος της Φλαμένγκο, ο Ρενάτο Αουγκούστο της Λεβερκούζεν και πολλοί άλλοι.
Κάποιοι από αυτούς αγωνίζονται και στην Πορτογαλία και το λογικό είναι να τους γνωρίζει ο Φερέιρα, όπως ο αμυντικός μέσος της Εστορίλ, Κάρλος Εντουάρντο, ο φορ της Μπελενένσες, Έλτον Καλέ, ο αμυντικός Ζαρντέλ της Μπενφίκα, ο Κλέμπερ ο επιθετικός της Μαρίτιμο και άλλοι.