Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιουνίου 2011

Οι σκέψεις Βρύζα για Παναθηναϊκό

Μπορεί ο Ζήσης Βρύζας να μην έχει ακόμη ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχει πιάσει… για τα καλά δουλειά. Ο (μελλοντικός) τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και έχει εντοπίσει τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχουν οι παίκτες που θα μετακομίσουν στους «πράσινους».

Νεαρούς σε ηλικία, εξελίξιμους και… γρήγορους. Έτσι ακριβώς θέλει τους νέους του παίκτες ο Βρύζας, γεγονός που έρχεται σε απόλυτη συμφωνία και με τις επιθυμίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος θέλει να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας του. Που θα βρεθούν όμως τέτοιοι ποδοσφαιριστές;

Ο Βρύζας, γνωρίζει αρκετά καλά την αγορά της Ιταλίας, της Ισπανίας και των Βαλκανίων, με αποτέλεσμα να έχει ήδη ζητήσει από τους ανθρώπους του να τον… ενισχύσουν στο νέο ξεκίνημα που κάνει, ενώ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, έχει τις «άκρες» του σε Λατινική Αμερική και Ιβηρική Χερσόνησο. Αν σε αυτό, προσθέσουμε και τις γνώσεις του Βρύζα όσων αφορά τους νεαρούς διεθνείς, από την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τότε το δίκτυο των «πρασίνων», μοιάζει να είναι αρκετά ισχυρό.

Για την ώρα, τα ονόματα των πρώτων παικτών που έχει στο μυαλό του ο Ζήσης Βρύζας δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο θεωρείται δεδομένο το ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί πρώτα στην ελληνική αγορά και… αφού έχει ξεκαθαρίσει με τις παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί από την Ελλάδα, είναι αυτά των Γεωργιάδη, Ανάκογλου, Φορτούνη, Καραγκούνη και Τάτου, ενώ στο μυαλό υπάρχουν πάντα και οι Αμπντούν, Ντουγκλάο, Βιτόλο και Πίτου Γκαρσία.

onsports.gr