Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Ιουνίου 2011

"Από Παρασκευή αρχίζει δουλειά ο Βρύζας"

Στον Παναθηναϊκό και σήμερα βγαίνει σιγουριά για την τελική κατάληξη στο θέμα με τον Βρύζα και ο Καβαλιώτης τεχνικός διεθυντής θα αρχίσει από την Παρασκευή δουλειά με τον Φερέιρα.

Τα δημοσιεύματα λένε πως η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Βρύζα πάει να χαλάσει και αντίθετα, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει κανένα μπλέξιμο και κανένα θέμα. Άλλωστε δεν ψάχνουν για άλλον τεχνικό διευθυντή, αφού έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 38χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Τα όποια μεταγραφικά ζητήματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά από μεθαύριο και σε κάθε περίπτωση αν δεν προχωρήσουν οι πωλήσεις, δύσκολα θα κινηθούν για προσθήκες στο ρόστερ. Ο Μπουμσόνγκ φαίνεται πως θα είναι ο πρώτος που θα φύγει με τη Μονακό και άλλες γαλλικές ομάδες να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και μένει να κατατεθεί επίσημη πρόταση.

Ακολουθεί ή πιο σωστά πρέπει να ακολουθήσει ο Σισέ. Αν τα τουρκικά ΜΜΕ δεν έχουν τρελαθεί τελείως, τότε σε περίπτωση που χαλάσει του Ντρογκμπά στη Γαλατά, αναμένουμε επίσημη και άκρως δελεαστική πρόταση για τον Γάλλο, από την ομάδα του Τερίμ.

Και μετά ο Βρύζας θα πρέπει να ικανοποιήσει τις ανάγκες του Φερέιρα και να φέρει στην Παιανία τους παίκτες που απαιτούνται για να φτιάξει ο Πορτογάλος την ομάδα που οραματίζεται. Ήδη έχουνε γίνει κάποιες επαφές με την Πόρτο και τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, οι οποίες θα δώσουν αρκετούς παίκτες δανεικούς και με πώληση. Λίγες ημέρες (αδικαιολόγητης καθυστέρησης) ακόμη και μετά θα τεθεί σε ισχύ το μεταγραφικό πλάνο.