Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιουνίου 2011

Βοργιάς: Λεει ψέματα ο Πιλάβιος

Ο Σωτήρης Βοργιάς δήλωσε ότι η αναστολή της λειτουργίας της ΕΠΟ μετά από απόφαση του Σοφοκλή Πιλάβιου έγινε για να παραγραφούν πλαστοποιημένες ενημερότητες ομάδες κάποιων ομάδων, επομένως ο πρόεδρος της ΕΠΟ ψεύδεται.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM100» και τόνισε: «Ο Πιλάβιος και ο Κούγιας λένε ψέματα ότι απειλούνται. Αφού δέχονται απειλητικά ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα γιατί δεν ζητούν άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους», αναρωτήθηκε ο κ.Βοργιάς και συμπλήρωσε: «Δεν πιστεύω τα όσα λένε. Απλώς βρήκαν τρόπο για να παραγράψουν αδικήματα. Η ΕΠΟ έκλεισε για να παραγραφούν οι πλαστογραφημένες ενημερότητες. Δυστυχώς ο ΓΓΑ Π.Μπιτσαξής γνωρίζει τα πάντα και δεν κάνει απολύτως τίποτε».
Στη συνέχεια ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ αποκάλυψε ότι γνωρίζει κάποιον παράοντα, ο οποίος έπαιξε 1 εκ.ευρώ στο στοίχημα και κέρδισε 10 εκ. στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα -Καστοριάς το 2008. «Tον ξέρω και θα αποκαλυφθεί από το έμβασμα που υπάρχει στην Τράπεζα της Ελλάδος... Για να μην παριστάνουν κάποιοι τους εξυγιαντές. Ο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, ο κ.Καπελέρης, γιατί όταν ήταν στο ΣΔΟΕ και βρήκε τα εκατομμύρια του Μποροβήλου, δεν δέσμευσε τις τραπεζικές του καταθέσεις;».