Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Ιουνίου 2011

Τι έχεις Γιάννη... τι είχα πάντα

Και μετά τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισαν ο Ζέλικο και η παρέα του, μετά τα απανωτά χαστούκια στον αιώνιο πελάτη και την κατάκτηση του ένατου συνεχόμενου πρωταθλήματος, θα επιχειρήσω ανώμαλη προσγείωση στον Ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό καθώς τα σήματα κινδύνου, φθάνουν από πολύ νωρίς στα αυτιά μας.

Δεν ξέρω αν το έχουν πάρει χαμπάρι εκεί στη ΠΑΕ, αλλά έχουμε μπει στον Ιούνιο. Η ομάδα σε λίγο καιρό πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία και όλοι περιμένουν τον από μηχανής θεό για να τρέξει την ομάδα. Το μόνο θέμα που έχει ξεκαθαρίσει είναι το θέμα του προπονητή ενώ όλα τα άλλα θέματα είναι στον αέρα!

Μεγάλη έκταση έχει πάρει τις τελευταίες μέρες το θέμα του τεχνικού Διευθυντή. Ο ΠΑΟ έχει μπει σε ένα σίριαλ(!!!!!!) για να αποκτήσει το Ζήση Βρύζα. Καταρχήν, δεν συμφωνώ με την απόκτηση του συγκεκριμένου ατόμου. Μία μέτρια επιλογή που θα δημιουργήσει από πολύ νωρίς ανησυχία στο κόσμο του ΠΑΟ. Συγγνώμη αλλά τα όνειρα μας φθάνουν πολύ ψηλότερα. Και εδώ έρχεται να ακουμπήσει το παναθηναϊκό φαινόμενο που λέγεται μετριότητα! Όχι μόνο επιλέγουν το Βρύζα, αλλά στο τέλος, τρώνε και μία ωραία χυλόπιτα εξαιτίας του ΠΑΟΚ!!! Συγγνώμη και πάλι, αλλά όταν θέλουμε τον ίδιο τεχνικό διευθυντή με το ΠΑΟΚ και ο Βρύζας μπαίνει στη διαδικασία να το σκέφτεται, κολυμπάμε μέσα στη μετριότητα!

Και αν δεν μπορούν να κλείσουν για παράδειγμα του Βρύζα, επειδή αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ, σε άλλες περιπτώσεις και ειδικά σε περιπτώσεις παιχτών, όταν θα διεκδικούν τον ίδιο παίχτη με εμάς και ομάδες του εξωτερικού, ο ΠΑΟ τότε τι θα κάνει? Θα τρώει το ένα χαστούκι μετά το άλλο και θα καταλήγει σε δεύτερες επιλογές, επειδή αυτές μπόρεσε να κλείσει.

Το θέμα δεν είναι ο Βρύζας, το θέμα είναι η μετριότητα πάνω στην οποία κινούνται όλοι εκεί στη ΠΑΕ! Ο κύριος Βαρδινογιάννης είναι ανεπιθύμητος από το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών της ομάδας και όσων είναι δίπλα της. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να φύγει από την ομάδα και η ομάδα να προχωρήσει με άλλον παράγοντα. Δεν ξέρω ποιος θα είναι αυτός αλλά σίγουρα δεν πρέπει να είναι ο Τζίγγερ.

Είναι η πρώτη φορά που παίρνω θέση για ένα παράγοντα αλλά η μετριότητα πάνω στην οποία κινείται ο Τζίγγερ, με κάνει και ανησυχώ. Δεν πρέπει να χαθεί και αυτή η χρονιά από τόσο νωρίς και τον χειμώνα να παρακαλάμε να τελειώσει το πρωτάθλημα νωρίς γιατί δεν βλεπόμαστε. Έχω βαρεθεί να ακούω τη λέξη υπομονή αυτά τα χρόνια. Και τώρα για ποιο λόγο να κάνουμε υπομονή? Επειδή αυτοί (μέτοχοι) είναι ανίκανοι και οδήγησαν το ΠΑΟ εδώ που τον οδήγησαν?

Ε όχι!!! Οι όποιες αλλαγές χρειάζεται να γίνουν, ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν ΤΩΡΑ!! Όχι αύριο, μεθαύριο, του χρόνου. ΤΩΡΑ!! Το χειρότερο πράγμα στη ζωή σου είναι να κινείσαι πάνω στη μετριότητα. Αν θέλουμε να δούμε το ΠΑΟ έτσι όπως πραγματικά θέλουμε, ο Τζίγγερ πρέπει να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ γι αυτόν και το θέμα είναι ότι δεν κάνει και κάτι για να το αλλάξει. Να δείξει σε όλους ότι πραγματικά έχει διάθεση και όραμα και να ασχοληθεί με τα θέματα της ομάδας. Δεν το έχει κάνει ποτέ!! Πάντα κινείται στη μετριότητα και στη μιζέρια.

Πολλοί μπορεί να διαφωνείτε, αλλά αυτή είναι η άποψη μου. Άλλωστε μόνο τους αριθμούς να κοιτάξουμε, καταλαβαίνουμε πολλά. Δεν θέλουμε άλλο μετριότητα!

Καλή εβδομάδα σε όλους, Σπύρος Βλάχος!