Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Μαΐου 2011

Το Triple – Crown του Μητσάρα!

Το Σάββατο ήταν ημέρα αποθέωσης για τον «στρατηγό» Ομπράντοβιτς και το …next best thing του μπάσκετ, Νικ Καλάθη. Την Κυριακή, όλα τα φώτα πέφτουν στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Τα περισσότερα blogs και ιστοσελίδες του εξωτερικού ασχολούνται με τον μεγάλο αρχηγό του Παναθηναϊκού και το γεγονός ότι αναδείχτηκε MVP της φετινής Euroleague.

Ballineurope: Το triple – crown του Διαμαντίδη!

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η ιστοσελίδα «ballineurope» που τονίζει για τον Μητσάρα των «Πρασίνων»: «Ο Διαμαντίδης κέρδισε το triple – crown!Είναι ο MVP της φετινής Euroleague. Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε η ανάδειξη του Έλληνα γκαρντ MVP της σεζόν 2010-11, Ο Διαμαντίδης έκανε το δικό του triple crown πάντως, καθώς βγήκε επίσης καλύτερος αμυντικός στην διοργάνωση, ενώ βρίσκεται και στην καλύτερη πεντάδα».


As: Ο εγκέφαλος του Παναθηναϊκού

Από την μεριά της η «As» προσθέτει για τον MVP, Δημήτρη Διαμαντίδη: «Ο καλύτερος παίκτης στην Euroleague είναι ο Διαμαντίδης, ο εγκέφαλος του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας ψηφίστηκε κορυφαίος της διοργάνωσης με βάση την πορεία του μέχρι στιγμής με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα βρίσκεται στην καλύτερη πεντάδα, ενώ είναι και ο καλύτερος αμυντικός».


Elmundo: Διαμαντίδης, MVP!

Στο ίδιο κλίμα και η «Elmundo». Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει: «Ο Έλληνας παίκτης Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός) ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης της Euroleague για τη σεζόν 2010-2011 στο γκαλά που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη. Παράλληλα είναι ο καλύτερος αμυντικός, αλλά βρίσκεται και στην καλύτερη 5αδα. Με αυτήν την επιτυχία ο Έλληνας γίνεται ο πρώτος παίκτης στην Euroleague που παίρνει και τους τρεις τίτλους».


Sport: MVP αυτός που μας απέκλεισε!

Με μεγάλη …πικρία η Καταλανική εφημερίδα Sport δημοσιεύει την είδηση ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης «σάρωσε» τα βραβεία στην φετινή χρονιά της Euroleague. «Ο Δημήτρης Διαμαντής, παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο MVP. Είναι ο Έλληνας γκαρντ ο οποίος έχει περάσει όλη την δύναμη του μέσα στην ομάδα του κατά τη διάρκεια της σεζόν και έχει γίνει ο πιο αποφασιστικός παράγοντας για να μείνει εκτός η Μπαρτσελόνα».