Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Μαΐου 2011

Καλάθης: “Είμαι ενθουσιασμένος”




Ενθουσιασμένος(για μια ακόμα φορά), με την πρόκριση του Παναθηναϊκού ήταν ο Νικ Καλάθης που μετά τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα ήταν και στον ημιτελικό του φάιναλ φορ εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του Τριφυλλιού.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο ομογενής γκαρντ των πράσινων, αναφερόμενος αρχικά στον ημιτελικό τόνισε: “Είμαι ενθουσιασμένος. Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι, ήταν μια σκληρή ομάδα αυτή που αντιμετωπίζαμε. Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω. Στην αρχή ήμασταν λίγο νευρικοί, αλλά καθώς το παιχνίδι κυλούσε παίξαμε καλή άμυνα και όλοι συνεισέφεραν. Σίγουρα μας έκαναν ζημιά στην αρχή, όμως όταν κάναμε κάποιες αλλαγές τα πράγματα αντιστράφηκαν και εμείς καταφέραμε να φτάσουμε σε εύκολα καλάθια”.

Όσο για το ποιο ήταν το κλειδί της νίκης του Παναθηναϊκού, ο Καλάθης επισήμανε: “Ο έλεγχος των ριμπάουντ στο δεύτερο μέρος ήταν νομίζω το κλειδί για τη νίκη κόντρα στη Σιένα. Αυτό ήταν το σημαντικό γιατί από εκεί ήρθαν εύκολοι πόντοι. Σε αυτό έστρεψε την προσοχή μας και ο κόουτς στην ανάπαυλά καθώς η Σιένα είχε πάρει πολλά επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο μέρος, σε αντίθεση με το δεύτερο”,.

Τέλος, κλείνοντας μιλώντας για τον τελικό, σχολίασε: “Ο τελικός θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όποιος με όποιον και να παίξουμε και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες, σωστά προπονημένες. Κάθε ομάδα που είναι εδώ, είναι μεγάλη ομάδα. Απομένει ακόμα ένα παιχνίδι για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η κατάκτηση του τρόπαιο”.

Aποστολή στη Βαρκελώνη, Μίρκα Μπούρα