Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Μαΐου 2011

Καϊμακόγλου: «Η ανυπομονησία μας έγινε κίνητρο»

 Φαίνεται πως ο Κώστας Καϊμακόγλου δεν έχει ξεχάσει τις φετινές ήττες από τον Ολυμπιακό για αυτό και έστειλε το μήνυμα στους «ερυθρόλευκους» λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός θα πάει και για το 3-0.

Συγκεκριμένα μετά το 2-0 του Τριφυλλιού στο ΟΑΚΑ, που πλέον το φέρνει μια ανάσα από την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, ο έμπειρος φόργουορντ επισήμανε αρχικά: «Ήταν πολύ σημαντική η πρώτη μας νίκη στο ΣΕΦ. Σήμερα στο ξεκίνημα είχαμε μεγάλη ανυπομονησία αλλά ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο την μετατρέψαμε σε κίνητρο. Κάνε το 2-0 ως οφείλαμε και τώρα μπορούμε να πούμε ότι έχουμε το πλεονέκτημα. Στο μυαλό μας όμως πρέπει να έχουμε ότι ο Ολυμπιακός μας έχει κερδίσει τρεις φορές φέτος και για αυτό έχουμε ακόμη μία νίκη για να τους φτάσουμε, αλλά και να πετύχουμε το στόχο μας».

Ενώ κλείνοντας αναφερόμενος τα δύο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε ο Παναθηναϊκός, ο Κώστας Καϊμακόγλου τόνισε: Μιλώντας μετά το 2-0 του Τριφυλλιού στο ΟΑΚΑ, που πλέον το φέρνει μια ανάσα από την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, ο έμπειρος φόργουορντ επισήμανε αρχικά: «Φέτος έχει συμβεί πολλές φορές να παίζουμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Και πάλι το πρώτο μας ήταν πολύ κακό και έπαιξε και Ολυμπιακός πολύ καλύτερα, αλλά αν κάποιος δει το φύλλο της στατιστικής θα δει ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε μόλις 23 πόντους και αυτό οφείλεται στην άμυνα μας που δυνάμωσε πολύ και ήταν το κλειδί. Μάλιστα η άμυνα ήταν αυτή που μας οδήγησε σε μια εύκολη νίκη όπως αποδείχθηκε στο τέλος».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα