Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Μαΐου 2011

Ταξίδι χωρίς εισιτήρια

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού ταξιδεύουν στη Βαρκελώνη χωρίς να έχουν εξασφαλισμένα εισιτήρια

Από εκείνη την Πέμπτη το βράδυ που ο Παναθηναϊκός έκανε το 3-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η ερώτηση «εισιτήρια για Βαρκελώνη, πού θα βρούμε;» είναι οι πλέον συνηθισμένοι για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Οι αισιοδοξία για εξασφάλιση των εισιτηρίων που είχαν είτε οι Καταλανοί είτε οι λιμανίσιοι, δεν έγινε πραγματικότητα και έτσι πολλοί έμειναν ξεκρέμαστοι, καθώς ούτε τα ταξιδιωτικά πρακτορεία κατάφεραν να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλοί να έχουν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία, όμως να μην έχουν εισιτήρια για τους αγώνες. Κάτι όμως που δεν φαίνεται να πτοεί τους περισσότερους, οι οποίοι από την Τρίτη το πρωί έχουν ξεκινήσει να αναχωρoύν για τη Βαρκελώνη. Το φοβερό της υπόθεσης μάλιστα είναι πως πολλοί από αυτούς κατάφεραν να βρουν εισιτήρια για το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ και για το Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα (το Σάββατο), όχι όμως για τα ματς του Final Four.

Έτσι, μπήκαν ή θα μπουν στο αεροπλάνο για την Ισπανία με την ελπίδα πως θα βρουν εισιτήρια εκεί, με κάποιο τρόπο. Και αν όχι για τον ημιτελικό, τουλάχιστον για τον τελικό, πρώτα ο Θεός, από τους απογοητευμένους χαμένους των ημιτελικών.


πηγη:leoforos