Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Μαΐου 2011

Φώτσης: “Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο το έκτο”




Εμφανώς χαρούμενος με την πρόκριση του Παναθηναϊκού, ήταν ο Αντώνης Φώτσης που μαζί με τον Νικ Καλάθη ήταν οι κορυφαίοι παίκτες στον ημιτελικό με την Σιένα.

Ο έμπειρος φόργουορντ του Τριφυλλιού μετά την λήξη του αγώνα, δήλωσε αρχικά: “Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που νικήσαμε και πήραμε την πρόκριση. Δεν είχαμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα όμως είχαμε το καλύτερο τέλος στον αγώνα. Η Σιένα ξεκίνησε πιο δυνατά τοπαιχνίδι όμως στη συνέχεια εμείς παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε την σημερινή νίκη. Στην αρχή η Σιένα έδειξε πως το ήθελε περισσότερο το παιχνίδι όμως ξυπνήσαμε και κάναμε αυτό που έπρεπε”.

Στη συνέχεια, ο “Batman” του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην παρουσία του κόσμου της ομάδας, για τον οποίο ανέφερε:“Ο κόσμος ξέρει πόσο σημαντικός είναι για μας. Μας έχει συμπαρασταθεί πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια, μας βοήθησε και στον ημιτελικό και ελπίζω όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την Κυριακή το έκτο μας τρόπαιο”.

Με τα καλύτερα λόγια όμως μίλησε και για τον μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα, τον Νικ Καλάθη, για τον οποίο τόνισε: “Ο Νικ ήταν και στον ημιτελικό πολύ καλός και γενικά τον τελευταίο καιρό μας βοηθάει πάρα πολύ. Είναι μεγάλος παίκτης”.

Τέλος όταν ρωτήθηκε από την συντάκτρια του newspao, αν τελικά έπιασαν τόπο τα μαθήματα που έκανε στον Καλάθη το καλοκαίρι στην Εθνική ομάδα, απάντησε γελώντας: “Μπορεί να του έκαναν καλό άρα θα συνεχίσουμε τα μαθήματα (γέλια)”.

Αποστολή στη Βαρκελώνη, Μίρκα Μπούρα