Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Μαΐου 2011

ΑγαΠΑΟ !!!


Γράφει η Μίρκα Μπούρα από τη Βαρκελώνη:

Έχω προπαθήσει αρκετές φορές να κρατήσω... χαμηλούς τόνους όταν μιλάω για τον Παναθηναϊκό όμως δεν τελικά δεν τα καταφέρνω. 

Και πως θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά αφού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, οι παίκτες και οι συνεργάτες του φροντίζουν κάθε χρόνο να μας χαρίζουν υπέροχες στιγμές.

Όταν πριν από 12 χρόνια περίπου ξεκίνησε η επαγγελματική μου σχέση με τον Παναθηναϊκό η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα πως θα είχα την χαρά να ζήσω τόσο έντονες και όμορφες στιγμές. Όμως τώρα αισθάνομαι τόσο “πλούσια” με όλα όσα μας έχει προσφέρει αυτή η υπέροχη ομάδα.

Ειδικά μετά από κάτι τέτοια στιγμές σαν και αυτή που ζούμε τώρα στην Βαρκελώνη δεν μπορώ να κρατηθώ !!! Και συγνώμη κιόλας αλλά ακόμα και αντικειμενικά αν το δούμε πως μπορεί να κρατηθεί κάποιος και να μην εκφράση το θαυμασμό του για την ομάδα που έγινε ΛΑΤΡΕΙΑ ;

Ταξιδεύοντας για την Βαρκελώνη ήμουν σίγουρη ότι το... έχουμε το έκτο και για αυτό και στην διάρκεια του ημιτελικού και στο κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού που η Σιένα είχε τα ηνία, δεν ανησύχησα ιδιαίτερα και ήμουν έτοιμη να πανηγυρίσω.

Και πανηγύρισα !!! Και θα πανηγυρίσω ξανά την Κυριακή το βράδυ, όταν θα πάρουμε αγκαλιά την κούπα και θα τραγουδάμε στην Βαρκελώνη ήταν ωραία με την κούπα για παρέα !!!

Λίγη υπομονή λοιπόν και το έκτο είναι στο... δρόμο, έρχεται...