Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Μαΐου 2011

«Διψασμένοι» για διάκριση αναχώρησαν οι «πράσινοι»

Για την Βαρκελώνη αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (04/05) η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του Final 4 της Ευρωλίγκας του μπάσκετ, που αρχίζει την Παρασκευή.

«Όλοι οι παίκτες είναι διψασμένοι για διάκριση. Το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο για ορισμένους από εμάς που πάμε για πρώτη φορά σε Final Four» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Κώστας Καϊμακόγλου και συμπλήρωσε: «Πρέπει να καλύψουμε τα κενά και που ίσως δημιουργηθούν. Είναι μεγάλη τιμή για κάποιον παίκτη να παίξει σε αυτή τη φάση της Ευρωλίγκας. Όλοι ονειρεύονται να φτάσουν εδώ. Εγώ και τα άλλα παιδιά οφείλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω σε όλους τους τομείς και να κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου δήλωσε για το παιχνίδι κόντρα στη Σιένα: «Είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Η Σιένα είναι μία μαχητική ομάδα, και απέδειξε στην προηγούμενη φάση ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα. Δεν θα τα παρατήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Εμείς πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα και να μην αφήσουμε περιθώρια. Έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το ευρωπαϊκό. Να πάμε βήμα-βήμα και καταρχήν να κοιτάξουμε το πρώτο παιχνίδι με τη Σιένα».

Ο Δημήτρης Ιτούδης επικεντρώθηκε στον πρώτο αγώνα κόντρα στη Σιένα, επισημαίνοντας: «Θέλουμε να δούμε τα πράγματα στο θέμα της πραγματικής τους διάστασης. Προηγείται το ματς με τη Σιένα, αυτός είναι ο τελικός για μας».

Για την κατάσταση του Δημήτρη Διαμαντίδη, δήλωσε: «Είναι καταβεβλημένος από μία ίωση των τελευταίων ημερών. Αν και δεν είμαι ο αρμόδιος για να μιλήσω ιατρικά, πιστεύουμε ότι στις επόμενες ημέρες θα ανανήψει πλήρως».