Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Μαΐου 2011

Νίκολας: “Απέχουμε σαράντα λεπτά από το τρόπαιο”




Το γεγονός πως όσα φάιναλ φορ και αν έχιε ζήσει πάντα μια πρόκριση είναι ξεχωριστή τόνισε ο Ντρου Νίκολας που έστειλε το... μήνυμα στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον τελικό, καθώς επισήμανε πως οι πράσινοι απέχουν μόλις 40 λεπτά από το τρόπαιο, το οποίο όπως είπε αξίζουν οι φιλαθλοί του.

Χαρακτηριστικά ο 29χρονος Αμερικανός του Παναθηναϊκού σχολίασε αρχικά: “Δεν συνηθίζεις ποτέ όσα φάιναλ φορ και να κερδίσεις. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την νέα μεγάλη επιτυχία της ομάδας. Όταν δουλεύεις τόσο σκληρά όλη τη χρονιά σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση η πρόκριση όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ακόμα δεν... τελειώσαμε. Υπάρχει ένα παιχνίδι ακόμα και πρέπει να το κερδίσουμε”.

Στη συνέχεια, μιλώντας για το παιχνίδι με την Σιένα, ανέφερε: “Η Σιένα δεν έχει ανάγκη να αποδείξει πως είναι καλή και δυνατή ομάδα. Ξέραμε ότι θα παίξουν σκληρά και ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό. Απέχουμε 40 λεπτά από ακόμη ένα τρόπαιο και πραηματικά πιστεύω ότι θα πάμε για να το πάρουμε. Οι οπαδοί μας που ήρθαν μέχρι εδώ το αξίζουν”.

Αποστολή στη Βαρκελώνη, Μίρκα Μπούρα