Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Μαΐου 2011

Συνάντηση(;) Γόντικα με τον Φαλκς




Η αναζήτηση του τεχνικού διευθυντή συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό και στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν επαφές με πολλούς υποψήφιους για τη θέση. 


Σύμφωνα με κάποιες πηγές, οι οποίες πάντως δεν επιβεβαιώνονται από την πράσινη ΠΑΕ, πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην Ελλάδα ο αθλητικός διευθυντής της Βίσλα Κρακοβίας, Στάνισλαβ Φαλκς (Stan Valckx).

Ο Φαλκς είναι Ολλανδός και το Σάββατο το βράδυ έδωσε το "παρών" στον τελικό Κυπέλλου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Νωρίτερα λένε οι πηγές, συναντήθηκε με τον Γόντικα και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Ο Σταν Φαλκς πριν αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην Βίσλα, κατείχε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην Αϊντχόφεν ενώ ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στην Φένλο, συνέχισε στην Αϊντχόφεν και φόρεσε για δύο χρόνια τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Φαλκς είναι 47 ετών και σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2000.

Διαψεύδει η ΠΑΕ

Από τον επίσημο Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνεται η είδηση και μάλιστα την διαψεύδουν κατηγορηματικά. Βέβαια οι πράσινοι με αυτόν τον τρόπο λειτουργούν πάντα σε τέτοιου είδους θέματα. Τα διαψεύδουν επισήμως. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν έχει γίνει η επαφή, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως το δωμάτιο στο ξενοδοχείο των βορείων προαστίων στο οποίο διέμεινε ο Φαλκς είχε κλειστεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 


Πηγή: theplayer.gr