Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Μαΐου 2011

Όταν το κύπελλο σηκώσω... θα παλαβώσω!




panathinaikos-oaka-basket-opadoiΣήμερα στις 17:30 από ΝΕΤ και NS1 έχουμε την δυνατότητα να δούμε ακόμα ένα αστέρι να πέφτει από τον ουρανό και να ράβεται στην φυσική του θέση! Στην περήφανη πράσινη φανέλα πάνω από το τριφύλλι!

Όπως τονίζαμε από τα πρώτα βήματα του θεσμού, σαν Παναθηναϊκοί, ήμασταν αισιόδοξοι για την πορεία της τριφυλλάρας μας και δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τη ομάδα του Ζοτς.
Δεν θέλω να γίνομαι υπερβολικός αλλά μας θεωρώ πραγματικά την κορυφαία ομάδα αυτή την στιγμή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ μαζί με την Μπαρτσελόνα, την οποία και αυτή σε μία σειρά τελικών καταφέραμε να την πετάξουμε έξω! Οπότε μείναμε μόνοι σε αυτό το δρόμο για την κατάκτηση του έκτου ευρωπαικού μας τίτλου.
Αντίπαλος μας σήμερα η ιστορική Μακάμπι, αλλά πλέον δεν είναι ομάδα φόβητρο, αφού το ρόστερ της δεν διακρίνεται για την εμπειρία του (κάτι που μετράει σε τέτοιους τελικούς) αλλά έχει φρεσκάδα και διάθεση. Δεν είναι κακή ομάδα αλλά ένας σοβαρός Παναθηναϊκός πιστεύω ότι μπορεί να πάρει την κούπα και καλή διαφορά πόντων.
Μακάρι να βγούμε αληθινοί και η Πανάθα μας σήμερα να μπει με τσαμπουκά στο παιχνίδι, να θωρακίσει την άμυνα του και να κάνει ότι καλύτερο επιθετικά. Κλειδί και σήμερα αναμένεται να είναι η άμυνα του Καλάθη πάνω στον πρώτο σκόρερ της Μακάμπι Πάργκο, που έιναι γρήγορος και μπορεί να πάρει την ομάδα πάνω του. Ο Νικ έχει ανέβει πολύ και πλέον ξέρει τι θέλει ο Ζοτς από εκείνον. Ας το κάνει και σήμερα και αυτό ίσως είναι καθοριστικό για τον αγώνα.
Όσο για τον Διαμαντίδη, βραβευμένος πλέον ως ο κορυφαίος δεν θα αφήσει τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο Μητσάρας γεννήθηκε για να μείνει στην ιστορία και σήμερα είναι μία μέρα που στον στιγματίσει και πάλι.
Πρόβλεψη
Απλά το σηκώνουμε μέσα στην Βαρκελώνη και τα ξημερώματα όλοι στο αεροδρόμιο για την μεγάλη γιορτή που θα στηθεί εκεί στην άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης!
Πηγή: Trifiliworld.gr